sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syksyn parhaimmistoa

Vaikka mä rakastankin kesää ja rusketusta, niin mä rakastan myös syksyä. Ihan pakostakin loppukesästä alkaan odottamaan jo syksyä. Mua ärsytti niin lujaa kun elokuun puolivälissä paukkas "helteet" takaisin, enää ei olis tarvinnu!
 Alkuun olin ajatellut listata syksyn parasta antia yksittäisinä postauksina, mutta tajusin että ollaan varmaan jo juhannuksessa ennenkun oon saanu kaikki rustattua! :D

Villasukat! Villasukat on syksyn ehdoton kohokohta, mä rakastan villasukkia, mitä pidemmät sen paremmat. Villasukkia pitää olla varastossa MONET. Valkosia, harmaita, raidallisia, värikkäitä..

Oloasut. Viileneviin iltoihin on ihana vetää päälle lämmin oloasu, OnePiece, velour-tai kollegeasu. Oloasu tulee yhdistää villasukkiin, niin saan mahdollisimman kodikkaan ja rennon (ja ruman) lookin!

Kynttilät. Mä rakastan kynttilöitä, tuikkuja ja lyhtyjä. Syksyisin ja talvisin meillä palaa jatkuvasti kynttilät. J usein näsäviisailee että meidän kämpässä on hapenpuutetta liiallisen kynttilänpolton seurauksena. Pyh sanon minä!

Kuppi kuumaa. Useimmiten teetä, myöhemmässä vaiheessa sitten jopa Glögiä. Kuppi kuuma tulee nauttia kaikkien ylläolevien asioiden kera, näin saa rennoimman ja parhaimman syysfiiliksen!

Kesätauoilta palaavat tv-sarjat. Salkkarit, Suomen huippumalli haussa, Emmerdale, Neljän tähden illallinen..

Luonto. Syksyllä luonto on kauneimmillaan, sen värit ovat huikeita.

Lenkkipolulla rapisevat lehdet. Ihana lenkkeillä pimeässä syysillassa ja kuunnella lehtien rapinaa jalkojen alla!

Sateen ropina. Ehkä paras tapa nukahtaa! Tähän vielä yhdistettynä rakkaan kainalo niin nukahtaminen hymyssä suin on taattu.

Syysvaatteet. Ihanaa kun saa laittaa taas ballerinat ja kesävaatteet pois ja kaivaa esille nilkkurit, saappaat, pipot, kaulahuivit ja neuleet. Rakastan pukeutua lämpimästi!

Hedelmät. Syksy tuo mukanaan kaupan hedelmäosastolle taas ihanan kirpakat ja mehukkaat satsumat!

Joulun odotus voi virallisesti alkaa. Mä oon henkeen ja vereen jouluihminen. Rakastan kaikkea joulussa, ruokaa, tunnelmaa, ähkyä, perheen kanssa vietettyä aikaa ja ehkä ihan vähän niitä lahjoja ;) Oon jo miettiny miten laitan joulukoristeet tänä vuonna, ja harkinnu pitäiskö ostaa uuden jouluverhot keittiöön?! Yks ilta nukkumaan mennessä pohdin J:lle että pitäisköhän mun jo fiilistellä paria joululaulua Youtubesta? TJ 3kk ja 15 päivää! <3

Syksy vaan on niin kaunista ja tunnelmallista aikaa, ja se johdattaa meidät päivä päivältä lähemmäs..JOULUA! ;)

Jotenkin musta tuntuu että jotain olennaista unohtui? No korjataan se sitten myöhemmin jos niin on ;)1 kommentti:

  1. Mä taas vihaan syysvaatteita:D Balleriinoissa ja avokkaissa meen niin kauan, kun lumi on maassa. Inhoan myös takkeja ja ennemmin kärsin kärsin kylmästä, kun vedän takin päälle. Takin laitan aikaisintaan joulukuussa. Marraskuu mennään bleiserissä.
    Muuten syksy on kyllä ihan jees.

    VastaaPoista