tiistai 23. lokakuuta 2012

Raksakuulumisia

Tän on nyt jokunen tovi takuttu rakennusviraston kanssa, asemapiirros on menny varmaan jo kolme kertaa uusiksi kun aina löytyy jotain mistä nipottaa. Josko se menis vaikka nyt läpi!? 
Rakennusvirastoon ei riittäny, se että meille tulee "luonnonvalkoinen/kerman värinen talo", piti olla jokin värikoodi. Viime viikolla haettiin kotiin Tikkurilan ja Teknoksen talomaalikartat, ja voi pojat miten paljon eri vaalean sävyjä on olemassakaan. " Ei, tuo on liian vihertävä, liian rusehtava, liian kylmä" Voi hyvänen aika sentään. Loppuviimein löydettiin semmonen joka miellyttää meidän kummankin silmää. 
Mutta eihän se vielä riitä että tiedetään minkävärinen talo tulee, piti kaivaa vielä katolle, sokkelille ja vuorilaudoille värikoodit. Täytyy myöntää että tänään taisin vähän hermostua ku J tuli taas yhden värikartan kanssa, "minkä värisen sokkelin sä haluat" ANTEEKS MITÄ?!?! Mistä vi*usta mä tiedän. No ei muuta ku äkkiä Googlesta hakemaan apua ja kattelemaan kuvia eri värisistä SOKKELEISTA! "Haluaks sä että se on kivi- vai maalipintanen, mä suosittelisin että se maalataan" VOI LUOJA AIVAN SAMA!!! 
Sitte ku on takuttu sokkelin väri, "minkä väriset vuorilaudat sä haluat" MITKÄ IHMEEN VUORILAUDAT, ÄLÄ KYSELE ENÄÄ YHTÄÄN MITÄÄN. Vuorilaudat= ikkunapielet. Miksi niistä ei voi puhua selkeellä suomenkielellä IKKUNAPIELET. Mitä jos vaikka musta? No haloo valkoset tietenkin. Kuka haluaa jonku muun väriset VUORILAUDAT! Toivottavasti raksavirasto on nyt tyytyväinen kun on koodit talon maalille, sokkelille, vuorilaudoille ja katolle. Mitä tota haluaiskohan ne vielä savupiipulle ovenkahvallekkin jonku oman värikoodin?

Tänään tontille on tullu kaivuri mylläämään, kiviä on räjäytelty ja huomenna aletaan kaivamaan talon pohjia. Kyllä se siitä pikkuhiljaa. Kun mä tästä tervehdyn niin ensimmäinen asia mitä mä teen on se että meen tontille tölläämään mitä siellä on saatu aikaseksi!

Ps. Kuva ei liity postaukseen millään lailla, mutta edelleenkin mä vihaan kuvattomia postauksia, nih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti