perjantai 7. joulukuuta 2012

6.12

Meidän Itsenäisyyspäivä sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Käytiin mun äitin luona kahvilla ja muuten ollaan oltu kotosalla koko päivä. Piparien leipominen kuuluu meidän Itsenäisyyspäivän perinteisiin. En tiedä mistä se on tullu, mutta jostakin kumman syystä leivoin piparit aina silloin. Illalla on sitte kiva mutustella uunituoreita pipareita, nauttia kuppi kuumaa glögiä ja katsoa linnan juhlia, tai siis mä katon ja Jani on kattovinaan.

Vuodesta toiseen on aina pakko katsoa linnan juhlat, ja joka vuosi odottaa kokevansa "wau-elämyksen" Tänä vuonna se jäi melko lailla kokematta, yksikään puku ja kokonaisuus ei varsinaisesti hätkähdyttäny. Viime vuonna wau-elämys tuli Minna Kaupin ja Mirella Koulliaksen juhlalookista. Tänä vuonna oli kyllä joitakin kauniita pukuja ja kokonaisuuksia, ja mun ehdoton suosikki oli tänäkin, niinkuin monena muunakin vuonna Satu Taiveaho! Satu on todella kaunis ja tyylikäs nainen. Joka vuosi odotan innolla minkälaisen kokonaisuuden Satu on valinnut.
Tykkäsin myös Jaana Pelkosen mekosta ja kokonaisuudesta, Jaana oli todella kaunis ja kokonaisuus oli pelkistetty.
 Ei kun hei, kyllä tänä vuonnakin tuli se wau-elämys, nimittäin CHEEK! Huhhuh, ei varmaan tarvii kertoa että oli illan parhaiten pukeutunut ja parhaimmalta näyttävä mies? Sitten Kaija Koo...Kaija on ehkä upein nainen mitä tiedän, Kaija on todella kaunis ja hänellä on särmää. Mutta mun mielestä Kaijan puku ei imarrellu hänen vartaloaan. Kaija näytti jotenkin lyhyeltä ja hieman "pyylevältä" puvussaan?! Muuta silti, Kaija on <3!
Löysittekö te oman suosikkinne juhlijoista?


2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkäsin satusta eniten :) ja cherkille kans pisteet!

    VastaaPoista