keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ensimmäinen materiaalivalinta uuteen kotiin

Mulla oli tänään uus aika työterveyslääkärille ja Jani lähti käyttämään mua siellä. Samalla reissulla päätettiin ajaa Tulikivi-studion kautta ja käydä tilaamassa meille takka uuteen kotiin. Valikoima oli varsin laaja. Päädyttiin takkaan joka on osittain rapattu ja osittain kaakeloitu.
Meille tulee kuvassa oleva Kermansaven Aada-takka.  Kuvasta poiketen meidän takkaan tulee mattavalkoiset kaakelit ja suurempi luukku. Oon erittäin tyytyväinen valintaan! :)

5 kommenttia:

 1. Voi hiano! Meillä on takkaprojekti vaiheessa. Nykyinen on ruma ku fan ja pitäis maalata mutta kun jos sit kuitenki ihan uuden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä nätti, paitsi että tänään päätin että en haluakkaan sitä isompaa luukkua ;D
   Olisko kova homma uusia hela takka?

   Poista
 2. Hei Anonyymi, joka laitoit kommenttia tänään aamulla klo.9.34. Olin julkaisemassa kommenttiasi, mutta klikkasin vahingossa "poista" painiketta, enkä saanut enää toiminota peruutettua!!! :/
  Toivottavasti muistan kokonaisuudessaan sun kysymyksen :)
  Takka on hankittu Vaasasta Tulikivistudiolta ja hintaa sille tuli asennettuna muistaakseni noin 6000e, en nyt tähän hätään löytänyt laskua mistään, mutta noissa summissa se pyöri :)
  Meidän takassa on sisällä urat, ja ritilä joten takassa voi hyvin laittaa erilaisia ruokia. Mielestäni se oli varsin kätevä ominaisuus. Toki mietin vaan, että miltä meidän takan edustan kiilävät valkoiset kaakelit näyttää vuoden päästä, veikkaan että mustilta ;)
  Kannattaa käydä tulikivellä kattomassa eri vaihtoehtoja ja pyytää tarjouksia. Me oltiin varsin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

  VastaaPoista
 3. Suurkiitos! Ei ku sitten takkakaupoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt en painanu "poista"-nappulaa ;)
   Eipä kestä! Mielelläni kuulisin mihin päädytte takka-asiassa! :)

   Poista