torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu

Joulu hurahtaa aina aivan liian nopeesti. Joulun pyhät on lusittu, ja Jani palas tänään takas töihin, mä lomailen vielä hetken aikaa. Mutta nyt on taas aika palata koneen ääreen. Meillä on tietokone ollu kiinni koko joulun ja eilen havahduin siihen että en edes tiedä mitä maailmalla on tapahtunu. Oon niin rutinoitunu selaamaan Iltasanomien nettisivut muutamaan kertaan päivässä ;)
 Ens joulu saadaankin viettää sitten uudessa, omassa kodissa. 

Jouluaattona suunnattiin päivällä mun äitin luo syömään ja viettämään yhteistä aikaa mun isän, äitin ja veljen kanssa. Alkuillasta lähdettiin hautausmaalle sytyttämään kynttilät rakkaiden muistoksi. Ilta vietettiin kotona kaksin telkkaria katsellen, ja tuhoten tota valtavaa karkkimäärää!

Äitin joulupöydässä oli:
porkkanalaatikkoa
lanttulaatikkoa
punajuuri-aurajuustolaatikkoa
perunasalaattia
punajuurisalaattia
savulohisalaattia
herkkusienisalaattia
kinkkua
savukalkkunaa
perunaa
kastiketta
herneitä (YÄK)!!!
silliä
kananmunia
limppua
karjalanpiirakoita
rosollia
Äiti oli tehny kaikki itse, paitsi punajuuri-ja sienisalaatin, sekä limpun joka oli mun tekemää ;)
Joulupäivänä oltiin taas äidin ruokapöydässä ja illalla mentiin mun siskon luo hoitamaan niiden koiraa, saunomaan ja lämmittään taloa (paistamaan takkamakkaraa) kun ne oli reissussa.

Jani sai jonku ihmeen herkkiskohtauksen joulupäivänä ja hehkutti kun on ollu niin kiva päivä. Mä tietenkin vaadin selitystä sille miksi se oli kiva, koska ei voi olla kiva jos ei osaa selittää. Vastaus oli että MINÄ, siis MINÄ olen ollu niin IHANA koko päivän. Aijaa...Kun mun mielestä mä oon aamusta asti aukonu Janille päätäni joka asiasta ;)

Tapaninpäivänä sohvalla möllöttäessäni ja karkkia mäsätessäni päätin että meen tänään spinningiin, kun lääkäri kumos liikuntakiellonkin. Mut sit ajattelin kumminki olla järkevä...Tuola on karkkia vielä ihan hitsisti, et jos mä kumminki tuhoaisin ne ensi ennenku alkaan taas liikkumaan ;) Eli ei spinningiä tänään, eikä huomenna! Katotaan sitte tammikuus uudestaan kun ei oo enää kaapitkaan täynnä herkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti