keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Luxusta Lindexiltä

Lindexin Holly&Whyte mallistossa on ollu tänä keväänä aivan ihastuttavia vaatteita, joista mun on ollu aivan pakko hankkia muutama itselleni.
Mä en oo koskaan aikasemmin ostanu Lindexiltä vaatteitta, mutta tajusin että siellähän on varsin kauniita kuteita :)4 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, IHANA!!! Huippu kokonaisuus, oikeasti! Paljonko tuo upea laukku kustansi. Alkoi meinaan himottamaan ihan järkyttävän paljon. Nätti valkoinen laukku puuttuu kokoelmista kokonaan ja tuo on ihana :) Mä voin kyllä ottaa sun Korsin kun ostit tuon ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kyllä niin superhieno! Kors on saanut kilpailijan ;D Laukku maksoi muistaakseni tasan tarkkaan 34,95e! Ei paha lainkaan! Mä pyysin mun veljeä tuomaan mun kameran laukusta, johon se tuumas "onko se tää kalliin näkönen" :D Toi on juurikin se nätti valkonen laukku, joka multakin on puuttunu.
   Niin ja Korsia en myy, niinku varmaan vähä jo arvelitki ;D Pheheh!

   Poista
  2. No ei oo kallis! Pitäis siis päästä äkkiä Lindexille, etten jää ilman! Ja nuo vaatteetkin on niin kivat. Hyvä kyl toi sun veljen kommentti :D Se näyttää kyllä kalliilta.
   Joo, hulluhan vaan Korseista luopuisi ;D

   Poista
  3. Velipoika yllätti kommentillaan täysin, se taitaa sittenkin tajuta naisten maailmasta jotakin :D

   Poista