lauantai 11. toukokuuta 2013

Valinnan vaikeus

Nyt pitäis pikkuhiljaa päättää seinien väri. Maalia tulee kaikkialle, paitsi "takkaseinään" ja pikkuvessan päätyseinään.  Pikkuvessan tapetti on jo selvillä ja todennäkösesti olohuoneenkin. Bongasin netistä aivan täydellisen tapetin, mutta suolasen hinnan vuoksi tyydyn hieman halvempaan versioon. Omexcolla on aivan huikean hienoja ja erikoisia tapetteja.


Kuvat lainattu Omexcon sivuilta
Mun  silmää miellyttää etenkin toi alempi tapetti. Toi olis niin täydellinen. Voiko upeempaa enää olla? No mä tyydyn vaan ihastelemaan tätä ja käyn tilaamassa RTV:ltä hieman halvemman tapetin, siitäkin löytyy sitä blingblingiä ja luxusta! ;)

Myös seinien tuleva väri on vielä hieman auki. Väri tulee olemaan vaalea, mutta jotain sävyä siinä ehdottomasti pitää olla. Mä oon pyöritelly Tikkurilan värimalleja sataan kertaan. Jokaisessa tuntuu olevan jotain vikaa. Joko se on liian kellertävä, sinertävä, tumma tai vihertävä.

Kuvassa on neljä vaihtoehtoa jota on nyt pyöritelty suuntaan ja toiseen. Uskon että Laasti tulee olemaan liian "tumma", Kaoliinissa ja Piazzassa mättää joku, en tiedä mikä. Paperi miellyttää eniten silmää. Se on vaalea, mutta ei kuitenkaan valkoinen, eikä oo lämmin sävy.

5 kommenttia:

 1. Tuo tumma bling bling -tapetti on kyllä kaunis. Joku aika sitten oli K-Raudassa hyvin samankaltainen tapetti, eikä ollut edes paha hinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Pitääpä vielä käydä tsekkaamassa se. Oliko se ihan niissä rullissa mitä on esillä vai kirjoissa?

   Poista
  2. Niitä oli rullina valmiina hyllyllä. Tästä on sellanen kuukauden verran kun viimeksi sielä asioin, mutta ainakin silloin niitä näytti olevan :)

   Poista
  3. hei! olisin kiinnostut tietämään mikä tuo tapetti on tuossa värilastujen taustalla? Miellyttää silmää isosti! T. Laura

   Poista
  4. Moi! Valitettavasti en tiedä mistä tapetista on kyse, oli meidän vuokra-asunnon seinällä :/

   Poista