keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hyvä meidän tiimi!

Eilen ollaan taas painettu pitkää iltaa talolla. Menin sinne jo ennenkun Jani päästi töistä ja sudin pohjamaalit pikkumakkariin. Eilen saatiin tapetoiutua olkkari (paitsi päätyseinä) ja eteinen. Tämän päivän tavote olis tuulikaappi ja "makkarikäytävä". Äiti todennäkösesti tulee sutimaan pohjamaalit olkkariin, joten sekin homma etenee tänään. Eilen haettiin keittiönkaapitkin kun lähdettiin pitkän illan jälkeen kotiin. Nyt vaan ruuvaamaan nykysiä ovia pois ja uusia tilalle, niin johan näyttää taas paljon paremmalta. Kyllä se siitä, me ollaan aikamoinen tehokaksikko. Minä joka en oo koskaan mitään maalaamista kummempaa tehny oon nyt oppinu paklaamaan ja tapetoimaan. Varsinainen monilahjakkuus, haha! ;)

Seinien jälkeen olis tarkotus alkaa nakuttaan lattiaa paikoilleen. Sitä oliskin sitten 32 pakettia tuhottavana :) Alkuun oltiin suunniteltu aikataulu siten että saatais jo viikonloppuna laittaa lattiaa, mutta taitaa venyä ens viikkoon. Riippuu siitä miten nopeesti saadaan seinät maalattua.

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä pinnoitustöihin! Laitathan sitten äkkiä kuvia, kuinka hienoa jälkeä saitte aikaan...?

  t. Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan toki! :) Nyt vaan sattui ISO hazardi olkkarin tapetin kanssa, joten katotaan kehtaanko laittaa siitä kuvaa ;)

   Poista
  2. Voi että miten mä oon niin kiirellä käyny täällä kommentoimassa, etten tajunnut edes kiittää tsemeistä. Kiitos Heta! :) Huomenna alkaa lattian laitto ja sitten vielä viime silauksia ennen muuttoa :)

   Poista