torstai 20. kesäkuuta 2013

Maalari maalasi taloa

Meidän talo näyttää pian varsinaiselta värikartalta..Siihen on testattu jo kuutta eri vaalean harmaata sävyä. Miten voi olla niin vaikeeta löytää täydellinen vaalenaharmaa sävy, joka ei taita siniseen tai LILAAN!
Mulla on varmaan joku sinisen kirous..

Saisko olla sinistä tai lilaa?

Ei kiitos! Kaiken lisäksi aurinkoisella kelillä kyseiset maalit näyttää ihan valkoisilta, en halua myöskään valkoista taloa. Nämä maalit on Tikkurilan Pro Grey-sarjasta.

Sitten haettiin kolme purkkia Teknoksen maaleja.

Lähdetään vaikka vasemmalta liikkeelle...Eka on niin vaaleensininen kun vaan voi olla, yäk! Toka on täydellinen harmaan sävy, ei taita siniseen eikä lilaan, mutta on vähän liian tumma. Kolmas on taas turhan vaalea, ja mun silmä näkee luonnossa siinä ripauksen sitä kuuluisaa vaaleansinistä. Sitten toi oikea reuna..Tikkurilaa. Näiden kaikkien turhauttavien kokeilujen jälkeen päätin ottaa yhteyttä erään täydellisen harmaan sävyisen talon omistajaan ja kysyä värikoodia. Värikoodi paljastuikin siksi jota ollaan IHAN ENSIMMÄISENÄ mietitty ja katottu ja vähän niinkun lyöty lukkoonkin. Ei vaan koskaan olla sitten siitä otettu testipurkkia, ja ihmetellä sopii että MIKSI EI!! Se on tummuusasteeltaan juuri täydellinen, eikä sävy taita mihinkään epätoivottuun suuntaan. Taas kerran voi todeta sen, että aina pitäis ottaa se mitä ensimmäisenä on kattonu! Eheheh.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Mikä tuon valitsemanne harmaan värikoodi on?

  VastaaPoista
 2. hei mikä on toi tumma harmaa teknoksen rivissä toinen joka ei taita sitten liilaan eikä siniseen ;D kiitos etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Voi, enhän mä enää muista yhtään mikä se oli. Eikä meillä oo enää maalipurkkejakaan tallessa :/

   Poista