keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tapetti vaihtoon

Niin siinä sitten kävi etten kestäny enää hetkeekään kattoa meidän vaaleansiniseen taittavaa olkkarin tapettia. Maanantaina meni tapetti vaihtoon, ja nyt seinällä komeilee täydellisen kaunis tapetti! Kyllä kannatti heittää vähä euroja hukkaan ja nähdä ylimäärästä vaivaa, sillä kyseistä seinää joutuu kattelemaan niin paljon. Sen näkee heti kun tulee ovesta sisään ja kun istuskelee soffalla jalat ylhäällä Salkkareiden parissa :D
Eilen vetäsin myös koesatsin talomaalia pieneen osaan ulkovuorasta, ja voisko olla jopa niin että eka sävy osui ihan nappiin?! Tummusasteeltaan oli ainakin aivan täydellinen. Pitää nyt vielä muutama päivä kattella maalia, niin näkee miellyttääkö se varmasti silmää.
Torstaista lähtien oon saanu soitella On- rakenteelle puuttuvista takan osista, jotka on luvattu toimittaa. Sieltä luvattiin reklamaatiopuolelta soittaa, mutta koskaan ei mitään kuulunu. Vasta kolmas soittolupaus tuotti tulosta ja luurin päässä olikin ihan hemmetin tyly ja veemäinen mies! Miten voi samasta firmasta tulla sekä hyvää että täysin pa*kaa asiakaspalvelua. Nyt ne sit yhtäkkiä tuleekin jo TÄNÄÄN asentamaan nokiluukun ja vaihtamaan kuljetuksessa naarmuuntuneen listan. Eihän siitä toimituksesta ookkaan ku se vaivaset kolme viikkoa. Todella toivon että tämä kyseinen töykeä mies ei tuu sitä vaihtamaan, niinkun vähän meinas..Mulla tuli aivan pää kipeeks sen puhelun jälkeen ja for real TIPPA LINSSIIN!
Tänään koitan muistaa ottaa kameran mukaan, et saisin räpsiä vähän kuvia valmistuneista kohdista :)

4 kommenttia:

 1. Meillä kävi sama katastrooffi aikanaan maalien kanssa, halusin makkariin vaalean beigen ja eteiseen harmaan hieman vanhahtavan siniseen taittavan värin, värikartoissa näytti ihan täydellisiltä, mutta kuinkas kävikään, saimme makkariin vauvan- vaaleanpunasen ja eteiseen vaaleansinisen! itku oli myös lähellä!! miehet sai hoitaa homman uusiks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana babypink! :D Joo ei siinä kyllä itku oo kaukana, ja sitte jotkut tampiot kehtaa vielä nauraa asialle ;)

   Poista
 2. Hei! Mihin ulkoväriin päädyitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Ei vielä osattu tehdä päätöstä. Mun on tarkotus tehdä asiasta vielä erillinen postaus. Sen verran voin jo paljastaa että haetaan vielä toinen, hieman tummempi testipurkki. Sillä toi jota nyt sudittiin näyttää pilvisellä säällä just passelilta, mutta eilen kun oli aurinkoinen päivä, näytti se lähes valkoiselta :/

   Poista