tiistai 16. heinäkuuta 2013

Elämä reilassa

Perjantaina sain vihdoin hakea Omppuni huollosta. Kahta päivää vaille kaks viikkoa se siellä oli ja ne oli tuskallisen piinaavat kaks viikkoa! Varaluuri pysyi kyllä visusti laukussa, sillä ei tullu tekstailtua eikä soiteltua, ainoastaan vastattua jos joku sattui soittamaan :) Kamala huomata miten riippuvainen sitä voikaan olla kännykästä...iPhone on mulle enemään ku kännykkä. Se sisältää sovelluksia joita käytän ja tarvitsen päivittäin. Ompun myötä mukana kulkee koko ajan kunnon kamera ja tien päällä pääsee tarkistamaan monia asioita puhelimen avulla jos on tarves. Ainut hyvä puoli varaluurissa oli se että riitti kun sen latas kerran viikossa, Omppua saa ladata joka ilta. Ihanaa kun kädessä on taas se joka siihen kuuluu! :)

6 kommenttia:

 1. Moi!
  Oon seurannut sun blogia keväästä asti, ja jäänyt ihan koukkuun! Teidän uusi oma ihana koti näyttää upeelta, ja saan sun blogista inspiraatiota, koska vuoden päästä ois edessä muutto ekaan ihan ikiomaan kotiin. Selasin tänään vanhoja postauksias läpi, ja huomasin että sähän oot myös sosionomi! Mun pitäisi kahden vuoden päästä valmistua sosionomiksi, lto myös! ;) Lisäks oon aivan hillitön lätkäfani, ja koirakuumekin on kova :D
  Pointtina nyt tässä kommentissa se, että oikein ootan, milloin sulta tulisi uusi postaus! Hauska lukea tätä kun voi samaistua niin moneen asiaan :) ja aaw kyynel silmäkulmassa luin vanhaa postausta, jossa kirjoitit ikävästä, kun miehesi oli työreissussa. Täällä ilmoittautuu toinen, joka ikävöi mahdottoman paljon :) kai se on niin, että kun on sen oikean löytänyt, niin ei siitä vaan halua olla erossa! :)

  Hauskaa kesää!

  -Tuulia

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Voi että olipas piristävä kommentti! :) Kiva että löydät inspiraatiota omaan uuteen kotiisi. Minkälainen sun uusi koti tulee olemaan?
  Missäpäin opiskelet sosionomiksi? Tsemppiä opintoihin, hyvän alan oot valinnu ;) Meillä tulee olemaan kuule ens vuonna semmonenkin lätkävuosi kun on Olympialaiset ja MM-kisat, kuinkahan senkin kestää? :D
  Onko sulla omaa blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva että piristi! Meidän eka oma koti tulee olemaan kerrostalokaksio tai kolmio, mutta kaupunki on vielä ihan hakusessa :) hirveä omakotitalokuume ois myös, tai rivarin mut ainakin täällä etelässä hinnat on aika hurjia! Ja Hyvinkäällä pikkukaupungissa opiskelen. Joo ala tuntuu kyllä just oikeelta, lapset on ihania! Haha Joo rankkaa aikaa tulee ens vuosi olemaan, mutta ihanaa! Lätkä on niin parasta. Mulla oli blogi, mut lopetin sen parin kuukauden jälkeen :D vieläkin tekis mieli alkaa kirjottelemaan, voi olla että vielä joskus :)

   Poista
  2. Upsis, lähti kommentti vahingossa kaverin tunnuksilla kun sen koneella olin :)
   -Tuulia

   Poista
  3. Jos päätät alkaa taas bloggailemaan niin tuuhan sit vinkkaan osote! :)
   Asuntojen hinnat on kyllä todella korkeella tällä hetkellä! Mä selailen päivittäin Etuovea vaikka oma koti onkin. On kiva kattella minkälaisia/hintasia kämppiä on tarjolla :)

   Poista
  4. Meillä on vielä tosiaan vajaa vuosi aikaa, ennen kuin voidaan oma asunto ostaa, mutta oon myös jo vaikka kuinka kauan katellut netistä kämppiä! On hyvä pysyä vähän kärryillä hintatasosta :) ehdottomasti vinkkaan! Ehkä syksyllä.. :)
   -Tuulia

   Poista