perjantai 20. syyskuuta 2013

Syksy on saapunut

Vielä viime viikolla sai iltapäivisin hikoilla työpaikan pihalla. Tällä viikolla on ollu jo selkeesti enemmän syksyn tuntua ilmassa, ja se ei haittaa. Mä tykkään niin kovaa syksystä. On ihana lenkkeillä maahan tippuneiden värikkäiden lehtien seassa ja kuunnella niiden rapinaa jalkojen alla. Pimeinä iltoina on ihana käpertyä sohvalle ja nauttia takkatulen lämmöstä. Kynttilät luo pimeisiin iltoihin lämpimää tunnelmaa ja teekupponen lämmittää kehoa. Syksyllä saa vihdoin kaivaa villasukat ja Jump-in:it esille ja sujahtaa iltaisin niihin. On aika kaivaa saappaat, nilkkurit ja takit esille. Aamut on ihanan raikkaita ja kosteita. Vaikka sitä kuinka rakastaa kesää niin jossain vaiheessa alkaa odottamaan syysypukeutumista ja syksyn tunnelmaa. Aikansa kutakin, mutta silti oon sitä mieltä että talvi on aivan liian pitkä vuodenaika. 
Tänään me ajateltiin lämmittää sauna, poltaa takkaa ja kynttilöitä. Käperrytään sohvan nurkkaan punaviinilasien kanssa ja napostellaan paahdettuja manteleita. Ihanan rento lopetus työviikolle.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ps. Voi että miten mun sydäntä riipaisi..Laitoin kameran videokuvaamaan koiria kun lähdettiin kauppaan. Halusin nähdä mitä ne täällä sen aikaa touhaa. Vappu parka kitisi ja kulki edes takas. Välillä meni makoilemaan sohvalle, katse kuitenkin ulko-oveen naulittuna :(

2 kommenttia:

 1. Kiva tosiaan jo kaivaa kynttilät ja villasukat esiin,mutta kyllä niihinkin kyllästyy jo tammikuussa viimeistään :D tosi nätit lyhdyt teillä!Mistä noin ajattomia saa? :) voi koiria,tosi kurjaa :/
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ellen!
   Oot niin oikeessa, kyllä niihin kynttilöihinkin kyllästyy! :D Mä yleensä koen sen kyllästymisen heti joulun jälkeen. Harvemmin enää sen jälkeen tulee poltettua. Jotenki syksy on sitä joulun odotusta ja pimeyden alkuhuumaa, joka haihtuu kyllä nopeesti kun karu totuus pitkästä ja kylmästä talvesta iskee vasten kasvoja.
   Lyhdyt on ostettu Minimanista! :)

   Poista