tiistai 24. syyskuuta 2013

Uusi tuttavuuteni, kahvakuula 45min

Olin eilen testaamassa EasyFitillä kahvakuulatunnin ja se oli rakkautta ensi treenaamisella. Hiki virtas ja lihakset sai kyytiä. Tänään onkin sitten koko kroppa ihanassa jumissa, ei vain tietyt lihasryhmät vaan aivan koko kroppa! Uskon että tuun heilumaan salilla kuulan kanssa aika usein. Täytyy varmaan hommata oma kuula, koska salin kuulat (sopivan kokoset) meinaa kyllä loppua kesken kun kaikki ryntää kuulatelineelle. Tunnilla oli rento ja hyvä fiilis, jokainen keskittyi omaan tekemiseensä täysin.
Tänäaamuna töihin lähtiessäni en ollu varautunu, en osannu kuvitellakkaan...nyt se taas alkaa...nimittäin auton lasien skrapaaminen! Maailman ärsyttävintä puuhaa. Sitte ku saa kravattua niin tuulilasi vetää semmoseenki huuruun ettei voi kuvitellakkaan et lähtis heti ajamaan. Mittari näytti myös tasan nollaa töihin lähtiessä. Talvi, ennenkaikkea JOULU tulee.
Meillä on takka palanu ahkerasti viime aikoina, joten kotona ei onneks oo tarvinnu palella.Vappu on innokkaasti mukana takan polttamisessa, johtuu varmaan siitä että siellä on muutamaan otteeseen tullu paistettua takkamakkaraa ;) Joku varmaan muistaa kun pohdin takkapuille säilytysratkaisua, haaveilin Artekin Kannosta, mutta eräs lukija kertoi että sen pinta kovin hyvin kestä takkapuita. Päätin unohtaa tuon haaveen. En kuitenkaan löytäny mitään miellyttävää telinettä, joka olisi juuri siihen tarkoitukseen. Päädyin ostamaan Minimanista sinkkisangon, joka saa nyt väliaikaisesti toimittaa takkapuutelineen virkaan kunnes se oikea löytyy.
Ps. Mun syksyn lemppariohjelma on löytyny, Koko Suomi leipoo! Ohjelmasta tulee varmasti saamaan hyviä leipomisvinkkejä.

7 kommenttia:

 1. Vautsi tota teidän takkaa, kateus iski! Syksyillat ja takka ja viltin alle kääriytyminen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on ollu kyllä niin ahkerassa käytössä! Eilen tosin tuli jo vähän liiankin kuuma ;)

   Poista
 2. SIIIIIIS rouva..olitko mun kahvakuulatunnilla? Vai virtuaali? Jos oot ollu mun tunnilla niin otinko mä sulta lapun? Nyt poka alkaa näkö olla jo aika huono kun en oo yhtään tajunnu että olit paikalla (jos olit) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sunpa hyvinkin! Enhän mä varmaan muuten olis tykännykkään siitä niin kovaa! ;D
   Tiistai ja keskiviikko meni kyllä täysin lihaksia parannelles! ;) Mieti, mä oon ollu Fitillä viimeksi TOUKOKUUSSA. Jo oli aikakin palata kehiin. Pitää vaan ostaa oma kuula, ku en kestä sitä ressiä ja kiirettä sinne kuulatelineelle :D

   Poista
  2. Ei juma! Alkaa ilmeisesti olemaan toi kuuppa niin jumissa ettei enää eteensä näe. Kannattais varmaan nukkua joskus..Huhhuh! :D

   Kuulia tuli onneks muutama lisää,kutosia ja kaseja. Oman kuulan jos ostat niin sit ei tartte ottaa masiinasta lapua ollenkaan.

   Ja hei, kiva kun palasit!!

   Poista
  3. Eli pakko hommata oma kuule, niin ei tarvii joka kerta tulla tuntia aikasemmin ja jännittää ehtiikö saada lippulappua! ;)
   Huomenna pitää vielä koittaa tuuria masiinan ja kuulien kanssa!

   Poista
  4. Juurikin näin! Koskelan Tiina jumppauttamassa tänään...Meikäläisellä issias sanoi että nyt ei tartte paljon kahvakuulailla. Prkl! Ens viikolla uuella onnella!

   Poista