torstai 3. lokakuuta 2013

Pienen pieni potilas

Vappu leikattiin tiistaina ja nyt täällä on toipuminen käynnissä. Alimman nisän kohdalla oli patti, jota eläinlääkäri epäili nisäkasvaimeksi. Se poistettiin tiistaina, ja saatiin kokonaan pois. Patti lähetettin patologille tutkittavaksi ja tulokset tulee noin viikon kuluessa. Tulee varmasti olemaan elämäni pisin viikko. Toivon todella että patti osoittautuu joksikin muuksi kuin kasvaimeksi. Vappu nukkui koko tiistai-illan, heräs kunnolla vasta siinä kymmenen maissa. Ai että mä niin inhoon valvoa nukutetun koiran unta..Nukutettu koira haisee kummalliselle, en tiedä puskeeko lääkkeiden haju läpi vai mistä se johtuu. Vapun ollessa leikkauksessa Remu istui ulko-oven edessä odottavan näkösenä. Käytiin Remun kanssa kaksin lenkillä ja kun tultiin sisälle, kävi kaikki paikat läpi etsien Vappua, raukka!
Eilen neiti oli jo oma riehakas itsensä ja menoa piti yrittää rauhotella. Kotihoito-ohjeessa lukee että rajuja liikkeitä vältettävä kahden viikon ajan. Kääpiöpinserin kohdalla aika mahdoton tehtävä..Vappu on ollu varsin reipas potilas. Kaulurinki antaa niin hienosti olla paikoillaan ja kulkee reippaasti se päässä, mahtuu jopa peiton alle nukkumaan sen kanssa :)
Nyt vaan peukut pystyyn että meidän pikkukissulla olisi kaikki kunnossa! :)


4 kommenttia:

 1. Voi ei! Toivottavasti se oli vaan joku ihme patti eikä syöpää! Lähetän hurjasti voimia emännälle ja toipumisrapsutuksia Vapulle ♥ Toivon todella, että kaikki olisi kunnossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvain ei oo edes vaihtoehto, se on jotain aivan muuta, pakko olla! ♥
   Kiitos paljon! ♥

   Poista