maanantai 14. lokakuuta 2013

Tekstien paluu

Muuton alla myin pois kaikki sisustustavarat, jotka sisälsi jotakin tekstiä. Kuten esimerkiksi Home, Love ja Family- sanan sisältävät koristeet saivat siirtyä uuteen, parempaan kotiin. Hetki sitte tilasin kumminkin taas jotain mikä sisältää Family- sanan. Onko tämä tekstien paluu sisustukseen? No ei ole. Hopeinen Family-naulakko oli vaan niin hieno, etten voinu vastustaa sitä!
Naulakko etsi kauan paikkaansa, kunnes se loppuviimein päätyi eteisen kaapiston kylkeen. Jani kysyi heti mitä aion säilyttää naulakossa. Mitään varsinaista käyttötarkoitusta naulakolla ei ole, kunhan on koristeena ja sisustuselementtinä. Ei oo ensimmäinen käyttötavara joka on meillä vaan koristeena ;)

4 kommenttia:

 1. Mulla taas on vasta iskemässä toi tekstikuume sisustuksessa :D vielä ei mitään täällä kotona ole, mut oon kyllä yrittänyt netistä ettiä pari kivaa sisustustarraa tekstin muodossa. Valinta on vaan niin vaikee, kun en halu sen olevan yhtään klichee. Sillä täytyy olla joku syvempi merkitys :D Mission impossible!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitappa googlettaa Tommy Tabermannin sisustustarroja. Mä meinasin semmosen jo tänne hommata! :) Niitä on pari tosi ihanaa tekstiä ja nätillä fontilla.

   Poista
 2. Pitääpä tsekata! :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään. Mä tykkään jakaa vinkkejä ja tuhlata muiden rahoja! :D

   Poista