sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset

Perjantain hyvien uutisten vuoksi päätettiin mennä pitkästä aikaa ulos syömään, oltiinhan me sentään puolitoista viikkoa oltu kaikki illat vaan kotosalla. Valittiin ruokapaikaksi WDD Bistro, joka kyllä petti tällä kertaa pahasti! Hamppari oli kylmää ja ranskikset lötköjä! Kertaakaan aikasemmin ei olla jouduttu sielä pettymään. Meidän kolme viimestä ravintolakeikkaa on kyllä menny niin penkin alle. Rossossa en saanu haluamaani jälkkäriä, koska sitä ei oo enää saatavilla, mutta silti se on aina vaan listalla ja Janin ruoka ei vastannu listan kuvausta! Pancho Villassa mun pihvi oli varsinainen kengänpohja, ikinä ei oo pihvi jääny syömättä, mutta silloin jäi! Seuraavaksi suunnataan kyllä Fransmanniin, se ei oo pettäny koskaan! 
Jotenki näiltä viikonlopuilta odottaa nykyään vaan rentoa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Torstaina aletaan jo miettimään mitä hyvää sitä viikonloppuna tekis. 
Eilen käytiin Rokkikoulun 10-vuotisjuhlassa. Ei ehditty kun piipahtaa, mutta silti saatiin nauttia hyvästä musiikista, valitettavasti Sturmis oli tällä kertaa pettymys. Hienot pirskeet silti! :)
Tänään oon leiponu porkkanamuffinseja ja mun vanhemmat oli meillä kahvilla. Olin ajatellu leipoa myös Macaronseja, mutta päädyin kuitenkin kaupan valmiisiin versioihin. Ny Tanssii Tähtien Kanssa ja myöhemmin BB-finaali. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti