sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Taljan valtias

Te joilla on taljat, huollatteko te niitä jotenkin? Tosta meidän omasta alkaa jo näkemään että se on pienen kääpiöpinserin nukkumapaikka ja että siihen on kiva kuopsuttaa pesää..

3 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana pötkylä! Meillä koirat ovat myös vallanneet talon ainoan taljan, ja taistelevat sen herruudesta päivittäin: vanhempi teko-uikuttaa lattialla, jolloin nuorempi hyppää taljalla vuoratusta nojatuolista alas katsomaan mikä hätänä, jolloin vanhempi tietää tilaisuutensa tulleen ja ryntää nojatuoliin. Se paikkansa menettää joka persauksensa nostaa... :) En huolla muuten, kuin ravistelemalla ja tuulettamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, koirat osaa olla kyllä kieroja! :D Ihan huippu!

   Poista
 2. Meilläkin on kaksi taljaa, molemmat sohvan päällä. Toinen istuinosan ja toinen selkänojan. Kissa leipoo selkänojalla ja koira sit taas kuoputtaa istuinosalla. On kovalla käytöllä meidän taljat! Kyllä ovat kestäneet, mutta näyttävätkin just siltä, että ovat aikansa eläneitä. Tuuletus ja puistelu on perushuolto meillä. Välillä vetelen imurilla, kun ovat niin täynnä pientä karvaa. Varmaan uudet pitäis ostaa...

  VastaaPoista