sunnuntai 26. tammikuuta 2014

On talvessa jotain hyvääkin

Vaikka mä en niin talvesta välitä, on siinä ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin kaupasta saa vaikka joka reissulla tulppaaneita ;) Mä ostan tulppaanit yleensä perjantaina, niin niitä saa sitten ihastella koko viikonlopun rauhassa. Muutama muukin taitaa tykätä kyseisistä kukista, sillä aika usein tulppaanisaavit on tyhjiä, tai niissä on jäljellä enää huonoja kimppuja.
Kuluneena viikonloppuna on ollu ihan kivat talviset kelit, mittari on ollu vaan muutaman asteen pakkasen puolella. Tänään käytiin lintutornilla kävelyllä, pitkospuut oli paikoittain aika liukkaat, mutta vahingoilta säästyttiin. Meidän oli tarkoitus laittaa nuotio pystyyn ja paistaa makkaraa. Lintutornille päästyä Jani kuitenkin halus ekana kavuta torniin kattelemaan maisemia, ja sillä välin olikin toinen porukka ehtiny tulla paikalle sytytteleen omaa nuotiotaan. Päätettiin lähetä takaisin, ja mennä paistamaan makkarat muualle. Lähdettiin kohti Raippaluodon siltaa ja sen kupeessa olevaa grillauspaikkaa. Jollain muulla oli ollu sama ajatus, sillä se oli jo tupaten täynnä. Pettyneinä lähdettiin kotia kohti ja ajateltiin pysähtyä matkan varrella olevalle laavulle, arvata saattaa että sekin oli jo varattu. Ihme porukkaa ku kaikki haluaa paistaa makkaransa ulkona just tänään! ;) No nyt palaa takassa tuli ja odotetaan, että saadaan sinne kunnon hiillos niin saadaan vihdoin sitä makkaraa!
Ihana päivä, ihanaa yhteistä laatuaikaa aviomiehen kanssa, raitista ilmaa ja liikuntaa. Tästä on hyvä startata uusi työviikko. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti