lauantai 11. tammikuuta 2014

Se suuri muutos

Aiemmassa postauksessa mainitsin suuresta muutoksesta jonka kohtaan heti alkuvuonna. Se suuri muutos oli työpaikan vaihto. Ala pysyy täysin samana, mutta vakituisen paikan myötä työpaikka vaihtui. Tämä muutos on ollu todella suuri, ja sitä on pitäny työstää. Ikävä vanhaa työpaikkaa ja työkavereita kohtaan on suuri! 
Tämä viikko on menny uuden oppimisessa ja uuteen totutellessa.
Läksiäislahjaksi sain työkavereiltani Pentikin lahjakortin, jota en oo vielä käyttäny. Kävin jo Pentikillä pyörähtämässä, mutta en löytäny sillä hetkellä mitään mieluisaa. Haluan miettiä tarkkaan mitä ostan, koska se tulee aina muistuttamaan mua entisestä työpaikasta ja niistä hienoista ihmisistä joihin sain siellä tutustua.

3 kommenttia:

 1. Onnea uudesta ja vakituisesta työpaikasta!!!! Tämähän oli kuitenkin mukava ja positiivinen muutos, ainakin näin määräaikaisissa työsuhteissa kituuttavan mielestä... Toivottavasti uusikin työporukka alkaa pian tuntua omalta! Tsemppiä jatkoon!

  T: Utelias!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kyllähän tämä vakituinen paikka luo turvallisuuden tunnetta. Toivottavasti sä pääset pian eroon määräaikaisista, ja saisit kans vakituisen paikan!

   Poista
 2. Oi, onnea! Tosi hyvä uutinen tämä :) vaikka varmasti on vaikeaa ja haikeaa lähteä vanhasta työpaikasta. Mäkin toivon, että sitten joskus valmistuttuani saisin suht nopeasti vakituisen paikan :) se luo kyllä turvallisuuden tunnetta!

  VastaaPoista