sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Talvi tuli

No nyt se talvi sitten tuli! Täytyy myöntää että en tykkää yhtään. Ainut hyvä puoli on se, että on valosampaa ja koti ei oo koko ajan rapanen ja hiekkanen.
Pakkasen lisäksi paukkuu meidän ulkovuoraukset, aamulla heräsin siihen kun makkari päätyseinä paukkui ja vähän väliä jostain päin kuuluu paukahduksia. Sisällä onneks tarkenee paremmin ku hyvin! Kesällä muistan miten kovaa palelin täällä kun laitettiin laminaattia, silloin ajattelin että miten tuun koskaan selviämään talvesta kun kesäkuussa sai jo olla villasukat jalassa ja jumpsuit päällä. Eilen illalla tulin äitin luota, ja kotiin päästyä oli pakko vähentää vaatetusta, kun täällä oli niin lämmin. 
Meille oli alusta asti selvää, että otetaan taloon lisävarusteena takka. Sen lisäksi että se on kaunis tunnelmanluoja, säästää se myös huomattavasti lämmityskustannuksissa ja pienentää sähkölaskua.  Eilen sisälämpötila näytti parhaimmillaan 26 astetta!
Mun autokaan ei näköjään tykänny talven saapumisesta, eilen äitin luota lähtiessä kuskin puoleinen ovi ei auennu, ja tänään sama tapahtui myös apukuskin puoleiselle ovelle. Ma haluan neliovisen auton! :D
Nyt alkaa olla taas se aika vuodesta kun kaupasta saa taas tulppaaneita. Se tietää taas sitä, että perjantaisin haetaan viikonloppukukkia. Kevättä kohti tässä selkeesti mennään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti