sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Uutta takkapuille

Takkapuita on kannettu ahkerasti sisälle, ja nykyinen säilytysratkaisu kävi liian pieneksi. Kävin eilen äitin kanssa Minimanissa ja löysin sattumalta sieltä kivan kopan puille. Tekstit mua ei enää nappaa sisustuksessa, mutta onneksi korin voi kääntää toisin päin!
Meillä on kodinhoitohuoneessa Ikean kassi, joka on täynnä puita. Siitä sitten siirretään puita takan vieressä olevaan koriin, kun laitetaan takka tulille. Mä en kestä kattella sitä Ikean sinistä kassia takan vieressä, joten puut on paljon kivempi ottaa kauniista korista jossa silmä lepää.
Haaveissa on edelleenkin Artekin Kanto. Ehkä vielä joku päivä.. :)


4 kommenttia:

 1. Ihanan korin olet löytänyt! Itse myös metsästän jonkinlaista säilytystä polttopuille, mutta ei ole vielä onnistanut. Tilava pitäisi olla, koska näillä pakkasilla puita menee valtava määrä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, puita on menny kyllä ihan kiitettävästi viime aikoina! :)
   Tohon mahtuu yllättävän paljon puita!

   Poista
 2. Meillä noita samoja koreja eteisessä..kans tekstit seinään päin :) Ja jostain kumman syystä Ikean kassi hiipii aina takan viereen Argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä kätsy, vois hakea muutaman lisää muuhun tarkotukseen. Onneks tekstin saa piiloon :)
   No kelaa hei! Mä tulin tänään töistä, takka palaa, Ikean kassi komeilee takan vieressä ja mun uus ostama puukoppa tyhjänä?!

   Poista