perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuosi 2013

Vuosi 2013 meni aivan hurjaa vauhtia eteenpäin, tuntuu aivan uskomattomalta että se on jo takanapäin. Tuntuu siltä että vasta hiljattain juhlittiin sen alkamista.

Tammikuu
Tammikuu oli vaikea kuukausi. Jani lähti heti tammukuun alussa Norjaan työreissulle, ja se oli mulle todella kova paikka. Mä en oo koskaan asunu yksin ja ollaan oltu Janin kanssa niin tiiviisti nämä vuodet yhdessä. Yhtäkkiä tuntui oudolta olla yksin, koti oli tyhjä ja mieli myös. Koskaan en unoda sitä päivää kun Jani tuli kotiin ja sain hakea sen matkakeskukselta. Seuraavana päivänä siitä olinkin sitten kuumeen kourissa!
Tammikuussa tuli Älvsbytalolta lisävalintapaketti, jota hypisteltiin innolla, tammikuussa saatiin myös selville talopystytyksen päivä.


Helmikuu
Helmikuussa koitti Janin toinen työreissu, mutta se ei tuntunu enää niin pahalta kun edellinen. Helmikuussa vietettiin 7-vuotis kihlapäivää ja podettiin elämän ensimmäinen influenssa LOMALLA.
 

 Maaliskuu
?? Mitä ihmettä tapahtui maaliskuussa? Se oli ainakin treenaamisen ja sairastamisen kulta-aikaa. Kovasti suunniteltiin tulevaa taloa ja sen sisustamista.


Huhtikuu
Huhtikuussakin oli lukemattomia flunssia ja poskiontelotulehduksia.
Tontilla tapahtui ihan hurjasti ja perustukset tuli huhtikuussa. Käytiin valitsemassa ja tilaamassa laminaatit. Lätkän MM-kuume kasvoi kovaa vauhtia ja Helsingin reissu poltteli jo jaloissa. Ostin unelmieni laukun, MK:n Hamiltonin.Toukokuu
Flunssaa ja posikiontelontulehdusta. Pitkään odotetut jääkiekon MM-kisat alkoi. Oltiin Helsingissä paikan päällä katsomassa Suomi- Slovakia peli. Todellisen lätkäfanin suuri unelma toteutui vihdoin! Samalla reissu Ikeaan. Kotiinpaluun jälkeen olo oli varsin huono, ja tajusin vihdoin miksi lääkärit määrää sairasloman lisäksi lepoa. Kunnon lepo, ja pöpöt selätetty!
Toukokuussa vietin kahden viikon lomaa aivan uskomattomassa helteessä. Nautin auringosta ja lämpimistä keleistä.
Talopystytys!
Kesäkuu
Suuren väsyn aikaa. Paklaamista, hiomista, maalaamista, tapetointia, laminaatin laittoa, keittiön kaappien asennusta....Ikean reissu.


Heinäkuu
Muutto omaan, uuteen taloon. "Kesätyöt". Käytiin myös ensimmäistä kertaa rannalla sille kesää. Heinäkuu oli viilee ja sateinen, aivan loppukuukautta lukuunottamatta.
Saunan käsittely.Elokuu
Paluu omiin töihin. Sisustamista ja omasta kodista nauttimista. Talon maalaus.Syykuu
Janin syntärit ja Vapun nisäkasvain-epäily.


Lokakuu
Vapun leikkaus. Leikkaushaavan tulehtuminen. Raskasta aikaa, joka sai onnellisen lopun!

Marraskuu
Jarkko Aholan joulukonsertti!

Joulukuu
Jouluhössötystä, tunnelmaa, rakkautta ja rentoutumista. Joulun valmistelua ja joulufiiliksen lopahamista.
Päätös, joka tulee vaikuttamaan alkaneeseen vuoteen suuresti.4 kommenttia:

 1. Kiva vuodenkertaus,varsinkin kun hyppäsin mukaan vasta jossain vaiheessa vuotta! :) mikä päätös? Onko menny ohi vai etkö ole paljastanut? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä paljastanu, ens viikolla sitte :)

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen vuosi ollut täälläkin. Saadaankos me kuulla tästä tähän alkaneeseen vuoteen vaikuttavasta päätöksestä täällä blogin puolella? :)

  Terv. Utelias!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saatte! :) Paljastan sen ensi viikolla!

   Poista