tiistai 25. helmikuuta 2014

Pikakelaus viikonloppuun (lauantaihin)

Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa! Mä olin jo paremmassa kunnossa, joten pääsin vihdoin ihmisten ilmoille. Lauantai oli yhtä menoa ja kellon kanssa kilpaa käymistä. Aamupäivästä oltiin kaupungilla kiertelemässä huonekaluliikkeitä ja tapettikauppoja. Kauppojen jälkeen käytiin syömässä Pancho Villassa ja sitten tultiin kotiin jälkkärikahville ja pronssimatsia odottelemaan. Me jouduttiin valitettavasti lähteä kesken tokan erän, sillä meillä oli liput varattuna Ismo Leikolan keikalle. Mut ei se mitään, onneks me eletään älypuhelimien aikakautta, menomatkan katoin matsia areenasa ja monen kymmenen muun tavoin jatkoin matsin kattomista vielä Yliopiston salissakin. Onneks Ismon keikka alkas vähä myöhässä ;) 
Koko viime viikon oon ollu kollegehousut jalassa, tukka sotkunutturalla ja villasukat jalassa, joten oli ihana pitkästä aikaa pukeutua kunnolla ja laittautua.
Ismon keikasta sen verran, että ei uponnu muhun täysin. Ajoittain ihan ok läppää, mutta meni kyllä niin mauttomuuksien rajoilla kun voi olla. Bändi pelasti keikan! Tykkäsin paljon enemmän Sami Hedbergistä,  kun oltiin sitä katsomassa reilu vuosi sitten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti