sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Uunilohi

Uunilohi kuuluu ehdottomasti mun suosikkiruokiin, ja tehdäänkin sitä sitä todella usein. Mulla on sen tekemiseen monta eri variaatioita joiden välillä tykkään vuorotella. Telkkarista bongasin mainoksen Abban ateriavalmiista kalakastikkeista ja päätin että sitä on testattava, koska mainos sai veden kielelle ;) 
Eilen sitten tehtiin uunilohi ateriavalmiilla sitruunakastikkeella. Kastike oli melko pieni, paljon kostuketta siitä ei saanu. Sitruuna siinä maistui hyvin, mutta ei siinä sit mikään muu enää maistunukkaan. Kastike oli ihan ok, mutta taas sai todeta että kannattaa suosista tehdä ruuat kokonaan itse. Itsetehty kastike pesee ateriavalmiin kastikkeen mennen tullen, ja tietääpähän tasan tarkkaan mitä suuhunsa laittaa.  En kattonu kastikkeen hintaa, mutta voisin veikata että itsetehty kastike ei sen tuu kalliimmaksi.


2 kommenttia:

 1. Mielenkiinto heräsi; millainen on tämä sinun tekemäsi kastike? :P -Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ehdoton lempparikastike on täyteläinen ja sisältää paljon sitruunaa :)
   Maustan ensin lohen suolalla ja puristan siihen kokonaisen sitruunan mehut. Sekoitan smetanan ja Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrtit keskenään ja kaadan seoksen lohen päälle.
   Usein laitan lohen päälle/vuuan reunoille porkkanaa, perunaa ja paprikaa, niin saa samalla herkulliset lisukkeetkin :)

   Poista