perjantai 4. huhtikuuta 2014

Aika rentoutua

Täällä ollaan, vaikka taas on ollut hiljaista. Arjet tuppaa olemaan niin kiireisiä, ettei blogille meinaa löytyä tarpeeksi aikaa.
Käytiin tänään yllättämässä mun äiti synttärin kunniaksi. Se oli jo luullut, että me ollaan unohdettu koko synttäripäivä, kun en ollut laittanu koko päivänä viestiä. Tarkotuksella jätin aamulla viestin laittamatta, että yllätys varmasti onnistuu :)
Täällä ollaan kuluneen viikon aikana palattu pitkät tauon jälkeen salihommien pariin ja samalla laitettiin jääkaappi uuteen uskoon. Outoa viettää herkutonta perjantaita :) 
Hain pitkästä aikaa kaupasta perjantaikimpun. Kuten kuvasta huomaa, vaaleanpunainen on tehnyt pienen, ainakin hetkellisen paluun sisustukseen.
Nyt odotellaan, että sauna lämpee ja päästään kunnon löylyihin nollaamaan tämä viikko. Saunan jälkeen herkutellaan tonnikala-pastasalaatilla ja katsotaan poikkeuksellisesti Tartu Mikkiin (Jarkko Aholan takia).
Väsy painaa jo kovasti päälle, mutta jos tässä nyt pari tuntia sinnittelis ;) Kellojen siirron myötä mun arkirytmi on heittäny kuperkeikkaa. Onko ruudun takana muita joihin kellojen siirto vaikuttaa?
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti