keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Extravapaat lusittu

Täytyy kyllä sanoa, että pääsiäisen mukanaan tuomat extravapaat tuli tarpeeseen! Ihanaa kuin sai ottaa rennosti, eikä mitään menoja tarvittun aikatauluttaa.
Perjantai oli oikein laiska päivä, alkuiltaan asti vaan löhöiltiin, syötiin hyvin ja pestiin pyykkiä. Onneks mun sisko kuitenkin soitti, ja hetken päästä meillä olikin vieraita piristämässä iltaa :) Ei menny ihan löhöilyksi koko päivä.
Lauantaina herättiin suht aikasin ja syötiin aamupala rauhassa. Aamupalan jälkeen lähdettiin maalikaupoille ja sitten pikapikaa kotiin laittamaan välitilaa uusiksi.
Sunnuntaina pyöräiltiin mun äidin luo kahville ja kierrettiin takas kotiin vähän pidemmän kautta.
Maanantai olikin pihapäivä. Aivan mielettömän ihana sää! T-paidalla tarkeni paremmin ku hyvin. Työn touhussa housun lahkeet piti käärästä ylös, sillä alkoi tulla jo kuuma. Samalla tuli hankittua kevään ensimmäiset rusketusraidat. Paljon lämpimiä päiviä lisää tähän kevääseen!Meidän pääsiäisruokailut oli hyvin liha- ja suklaapainotteisia ;) Perjantaina naudan sisäpaistin kaveriksi tehtiin aurajuusto-punajuurivuokaa, joka vie kielen mennessään. Se on tällä hetkellä mun yksi suurimmista herkuista, menee hyvin lihan kaverina, oli se sitten nautaa tai possua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti