keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hauskaa Vappua!

Täällä saatiin vasta paistettua viimeiset munkit. Ens vuonna teen kyllä puolikkaan taikinan ;) Ensimmäinen simapullo on korkattu, ja täytyy sanoa että oli onnistunu reseptikokeilu. Nyt aion istahtaa sohvalle, laittaa telkkarin päälle ja herkutella! Edessä neljä vapaapäivää, joista aion nauttia ja olla tekemättä mitään mikä ei huvita :)
Hauskaa Vappua kaikille!
4 kommenttia:

 1. Meillä onneksi äitini teki meille simaa ja munkkeja, muuten oltais oltu ilman tai ostettu kaupasta :) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Iiihanan näköisiä munkkeja ja simaa!! :) Mulla jotenkin munkit vähän kuivuivat pinnasta kohotuksen aikana, joten sitten niistä tuli vähän ryppyisiä pinnasta (ihan symppiksiä kyllä.. :)). Simaa en viitsinyt tehdä, kun sitä tulee meillä juotua ihan vain lasillisen verran.. Tai sitten en ole koskaan juonut tarpeeksi hyvää simaa! :D Ihania vapaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetehdyt munkin saakin olla mun mielestä vähän rososen näkösiä! :) Munkin munkit on todella, todella epäsymmetrisiä. Asia ratkeis sillä, että ostais muotin, mutta mua ei haittaa vaikka ne nyt ei aivan täydellisiä ookkaan :)
   Voi kiitos, minä hullu ajattelin kumminkin herätä samalla ku mies lähtee töihin. Voin sit mennä vaikka päikkäreille jos siltä tuntuu ;)
   Ihanaa loppuiltaa!

   Poista