perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kohti Vappua

Tuntuu, että vasta alotettiin uutta työviikkoa ja nyt se jo loppui. Tässä on nyt monta vajaata työviikkoa, kuinkahan sitä tottuu enää täysiin viikkoihin? Ensi viikolla on vain kolme työpäivää, sillä otin vapun jälkeisen perjantain vapaaksi. Tänään tein simat ja ens viikolla tehdään vielää munkit. Simaa tein nyt ensimmäistä kertaa, reseptejä oli monia erilaisia joten päätin vähän yhdistellä niitä. Katotaan mitä tulee. 
Tein viikonloppusiivoukset jo eilen, joten tämän päivän sai ottaa iisimmin sen suhteen. Sauna on lämpeemässä ja uunissa valmistuu miehen tekemä suolainen piirakka :) Hetki telkkaria, pyykien viikkausta ja ajoissa nukkumaan. Aamulla menään Vaasan KV näyttelyyn kattomaan vähän koiria, kääpiöpinserit on tosin vasta sunnuntaina kehässä. Sunnuntaina kokoonnutaan vaasalaisten bloggareiden kanssa yhteiselle valokuvauskurssille. Kyseisen porukan kanssa on kivaa tiedossa myös toukokuun lopulla. Mahtavaa kun pääsee tutustumaan noihin upeisiin naisiin :) 
Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta teidän valokuvauskokoontuminen! Varmasti tulee hyviä ajatuksia vaihdettua. :) Mulla on sama taktiikka noiden reseptien kanssa (yhdistelen oman version), mutta mietiskelin juuri, että miksi ihmeessä? Luulisi, että sitten on aika suuri riski mennä pieleen! :) Mutta hyvin on toisaalta ko. taktiikka toiminut.. Mä ajattelin kans munkkeja tehdä sunnuntaina, tosin aurinkoiseksi luvattu päivä ei taida houkutella munkkien käristelyyn.. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oo enne ajatellu tota reseptiasiaa noin, totta! :D En kyllä tiedä mikä siinä on että ei voi luottaa johonkin yhteen tiettyyn, vaan pitää yhdistellä niitä. Katotaan nyt kuinka ton siman suhteen käy :)
   Mulla kävi mielessä jos tekiskin munkkien sijasta tippaleipiä, mutta tällä kertaa taidan mennä tutun ja turvallisen kaavan mukaan.
   Tiristelitkö tänään munkkeja?

   Poista