sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pajunkissat

Tällä viikolla sain vihdoin aikaseksi hakea pajunkissoja kotiin. Joka päivä oon niitä tuossa kotikadun varressa katsonu, mutta nyt ryhdyin tuumasta tekoon.


8 kommenttia:

 1. Pajunkissat on kauniita. Mä jo ehdin niitä parisen viikkoa katsella ja ne alkoi pukata lehtiä ja kasvattaa juuria joten nakkasin pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania! Ilmaiset ja kestävät "viikonloppukukat" :)

   Poista
 2. Tosi kauniit pajunkissat varsinkin tuossa hopeanvärisessä korkeassa astiassa! En enää muista mitä kautta eksyin blogiisi, mutta mukavaa että eksyin. Teillä on ihanan valoisa koti ja mukava lukea kokemuksiasi omakotiasumisesta. Meilläkin on omakotihaave vireillä (tosi ollut jo kauan, mutta nyt tosissaan), ja talomallin valinta tuottaa tuskaa.. Miten niitäkin täytyy olla niin paljon?! :) Tosin ei ole vielä tonttiakaan, mutta sehän siinä vaikeaa onkin, että kumpi pitäisi "valita" ensin, tontti vai talo.. Ei uskalla ostaa tonttia ennen kuin löytää unelmien (niin ja realistisen) talon.. Jään seurailemaan juttujasi, toivottavasti ehdin kahlailemaan jossain vaiheessa vähän vanhojakin juttuja läpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :)
   Meidän omakotitaloprojekti eteni varsin vauhdikkaasti. Alkuun katseltiin valmiita omakotitaloja, mutta ne oli todella kovissa hinnoissa, ja siihen päälle olisi vielä pitänyt tehdä remonttia että kodista olisi saanut oman näköisensä.
   Älvarin Melatarta olin monesti katsellut heidän nettisivuillaan juuri tuon pohjaratkaisun takia, ja toki siihen vaikutti myös edullisempi hinta.
   Muistan että yhtenä iltana mieheni oli suihkussa ja katselin tontteja, ja lyösin tämän missä meidän talo nyt on. Menin keskeyttämään suihkuhetken ja totesin "nyt me ostetaan tontti **** ja laitetaan sinne Älvsbytalo pystyyn". Seuraavana päivänä ajettiin katsomaan tonttia ja muutaman päivän se oli puheissa, kunnes päätettiin tehdä siitä tarjous. Tarjous hyväksyttiin ja sain mieheltäni kesken työpäivän viestin "meillä on tontti". No ei muutakun rivarikämppä myyntiin ja vuodeksi vuokralle :) Meidän asunto myytiin myöskin todella nopeasti. Se kevät oli yhtä haipakkaa :)
   Toivottavasti löydätte teille mieluisan talo ja tontin! :)
   Kävin lukemassa blogiasi ja liityin lukijaksi. Ihanaa saada lisää blogeja lukulistalle.

   Poista
  2. Ohhoh, aikamoista haipakkaa! Ihan suu auki tuijotin teidän vauhtia! :D Kiva kuulla, että asiat voivat edetä noinkin. Olemme pari päivää katselleet taas valmiita omakotitaloja, ja on se turhauttavaa, kun kivannäköistä valmista ei saa alle 350 000 €:n! Noo, katsotaan nyt kauanko vielä soudetaa ja huovataan.. :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Niin ja kiva kun liityit lukijaksi! :)

   Poista
  3. Valmiiseen meillä olis menny paljon enemmän rahaa mitä on nyt tähän asti menny tän uuden kanssa. Piha on toki vielä laittamatta, ja siiten saa kyllä uppoamaan paljon rahaa. Sen suhteen ei kumminkaan mitään kiirettä, mietitään rauhassa mitä laitetaan minnekkin :)
   Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

   Poista
 3. Näyttäävät aivan supersöpöille! :) Ja kuvista päätellen Teillä on tosi kaunis koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nita! :) Mukavaa pääsiäistä!

   Poista