sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Istutuspuuhia

Vielä hetki sitten valitettiin kylmiä ilmoja ja kevään viivästymistä, mutta nyt saatiin yhtäkkiä lämpimät ilmat. Mistään helteistä en vielä puhuis, sillä Vaasalle tyypilliseen tapaan täällä on tuullut tosi kovaa. Perjantaina Jani istutti meidän naapurin kanssa meille yhteiset rajapensaat. Alkuun naapurit ehdottivat timanttituijaa, mutta mä tein suurta vastarintaa niitä kohtaan. Lopulta päädyttiin valkoiseen pihasyreeniin. Mä seurasin istutustouhuja sivusta (en edes seurannut) olkapäävaurion vuoksi. Muuten meidän piha on vielä järkyttävä ja niin keskeneräinen kun vaan voi olla. Kunpa sitä vaan vois joku aamu herätä ja piha olisikin yhtäkkiä valmis!
Tomaattiamppelin ajattelin laittaa kuistille, ja ehkä sammalleimua ison kiven juureen, mutta luulenpa että siihen ne jää tämän kesän osalta. Jos olkapää antaa tänään vähän periksi ajattelin kipaista Plantageniin katsomaan vähän perennavalikoimaa. Muuten tämä päivä kuluu auringon ja jääkiekon parissa! 
Saattaa olla että olkapään vuoksi blogissa on pientä hiljaisuutta, tietokoneella oleminen on kovin vaikeaa kun kättä särkee, saati sitten valokuvaaminen.
Postauksen kuvat eivät liity millään lailla itse tekstiin, mutta koska inhoan kuvattomia postauksia oli pakko etsiä kännykän kätköistä pari kuvaa.
Samsungin kamera on paljon parempi kun iPhonen, mutta täytyy myöntää että pieni kaipaus Omppua kohtaan on hiipinyt takaraivoon..4 kommenttia:

 1. Meilläkin on piha ihan kesken ja autokatos ja kaikki muukin pihalla, huoh. Onneksi meillä molemmilla alkaa isännän kanssa kohta loma niin pääsee vähän tekemään asioita eteenpäin. Paranemisia olkapäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän piha on vielä soralla, tasottamatta ja autotallin kohdalla on kuoppa. Eiköhän se siitä joskus... ;)
   Kiitos! Täällä tehdään ne hommat yhdellä kädellä mitä pystytään, muuten saa mies hoitaa loput.

   Poista
 2. Onko teidänkin rotalta kadonnut täytteet jonnekin? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D On! Niiltä katoaa täytteet aina hyvin nopeesti. Mutta ne rakastaa leikkiä noilla raadoilla. Tolla on sentään vielä häntä tallessa ;)

   Poista