perjantai 2. toukokuuta 2014

Sisustuskriisi

Tää ei oo todellista, mä poden taas matto-kriisiä ja yllättäen olkkarin maton suhteen. Onhan tämä nykynen ehtiny ollakki jo melkein viis kuukautta! Matto ei vaan enää sovi meidän sisustukseen. Tiedän jo millaisen maton haluan, mutta yritän nyt hillitä itseni, ainakin hetken aikaa ;)


9 kommenttia:

 1. Voi harmi. Minä oon tykännyt tuosta matosta kovasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matossa ei oo mitään vikaa, vaan rouvassa ;) Matosta tykkään kyllä edelleenkin, mutta se ei sovi enää tähän nyt kovin mustavalkoseen sisustukseen. Matto ansaitsee mielestäni valkoisen ja ylellisen sisustuksen, juuri niinkuin teillä :)

   Poista
 2. Niin tuttu tunne, mulla on myös usein mattokriisi. Isäntä on ihan hermona kun pitäis koko ajan ostella uusia kalliita mattoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit nähny miehen ilmeen kun sanoin että matto ei enää sovi meille. Ne ei vaan ymmärrä näitä juttuja :)

   Poista
  2. Ihana huomata etten oo ainut, joka painii tän ongelman kanssa :)

   Poista
 3. Täällä kans ns. mattokuume. Ei vaan jaksaisi enää yhtään karvalankamattoja, mutta vielä sitä the mattoakaan ei ole tullut vastaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en halua enää karvalankamattoa. Arvaa mitä sen mun The maton kanssa kävi? Sen valkoiset raidat on todella tummat luonnonvalkoiset, joten maton etsintä jatkuu.
   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Heh, mä en edes uskalla sanoa ääneen kaikkia mun sisustussuunnitelmia, ennen kuin olen täysin varma siitä mitä haluan ja olen harkinnut sitä pitkään. ;) Sitten ei tarvitse puhua asiasta montaa kertaa! :D Meilläkin olkkarin matto etsinnässä, (jo toista vuotta) mutta täydellistä vaaleaa, riittävän isoa (ei kuitenkaan törkyhintaista) tuntuu olevan mahdotonta löytää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisen mieli on niin kovin muuttuva, ainakin naisen! :D

   Poista