torstai 22. toukokuuta 2014

Unelma

Osa ehkä muistaakin kun viime kesänä mainitsin eräästä unelmasta, johon olin alkanut säästämään rahaa. Se unelma meni puihin kun selkäranka petti. Matkan varrella tuli liikaa rahallisia houkutuksia ja pian oli säästöt käytetty. Jokin aika sitten aloitin säästämisen uudelleen ja tällä kertaa laitoin säästöön kirpputorimyynneistä tulleita rahoja, palkasta en laittanu ollenkaan sivuun. Sain rahat kasaan ja pohdin vielä moneen kertaan toteutanko unelman vai en. Päätin toteuttaa eikä oo kyllä kaduttanu. Se unelma, johon jo vuosi sitten aloitin säästämään huonolla menestyksellä on Louis Vuitton Speedy30. Vuosi sitten kun aloin säästämään, oli tarkoituksena ostaa Speedy30 Damier Azur- kuosilla. Mutta kun katsoin kuvia, jossa laukun kahvat olivat patinoituneet, päätin unohtaa sen. Speedyssä on sen verran paksut kahvat, joten se ei näyttäny mun mielestä hyvältä. Eri asia Neverfullissa, jossa kahvat on paljon kapeammat. Unelma vaihtui Ebeneen ja oon varma siitä että se oli täysin oikea päätös. Ebenen tummanpuhuva kuosi on varsin huoleton. Tämä on materialismionnea suurimmillaan! <3

Louis Vuitton Speedy 30 damier ebene

Speedy 30

Damier ebene

Lv

Louis Vuitton

11 kommenttia:

 1. Kristus! Tätä voi kutsua todelliseksi materialismi onneksi ;) Onnea uudelle laukun omistajalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups! ;)
   Kiitos! Eiköhän nämä nyt riitä :)

   Poista
 2. Ihan ensiksi täytyy todeta, että täältä löytyy aivan mahtava blogi! Löysin tänne tässä jokin aika sitten ja olen nyt lukenut kaikki postauksesi alusta alkaen :)
  Teillä näkyy olevan myös Älvasby talo, joka alunperin mielenkiintoni herättikin, mutta jokainen "aiheen ulkopuoleta" oleva postaus oli myöskin todella kivaa luettavaa! Meillä on tuo Kuutar talomalli, (tosin pienin muutoksin alkuperäiseen) joka kauheasti tästä teidän mallista ei poikkeakaan.. Allekirjoitan täysin sen mitä keväämmällä näistä alvsbytaloista kirjoitit, meillä tuo saumakohtien ratkeaminen on ollut se häiritsevin piirre ja nyt lapsen tulon myötä myöskin tuo äänieristys!
  Plussa saa sitten taas todellakin nuo edulliset asumiskustannukset!!

  Innolla jatkan blogisi lukijana. aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Heculina, kiitos kauniista sanoista! <3
   Mä en tiennykkään että teilläkin on Älvari, kävin heti lukemassa kaikki sun "koti"-tunnisteella olevat tekstit :)
   Meillä on ikkunoiden yläpuolelta ratkennu JOKAINEN sauma, ja sitte tosiaan toi toisen makkarin isoin seinä. Se on onneksi vähä kuroutunu umpeen, mutta jotain sille täytyy kyllä tehdä. Onneks se makkari on muutenkin vielä vaiheessa, eikä oo juurikaan käytössä. Mä oon kauhulla kuunnellu muiden omakotitaloasujien asumiskustannuksia. Ne on Älvarissa kyllä niin naurettavan pienet. Ollaan kyllä niin tyytyväisiä meidän valintaan, vaikka pieniä miinuksia onkin mutta niitä on varmaan monessa muussakin :)
   Onko teillä ollu sisällä kuuma näillä helteillä? Meillä oli eilen 29 astetta, ja oli kyllä niin tuskaa.
   Ihanaa sunnuntaita!
   Ps. Kiva että löysin sut myös Instasta :)

   Poista
  2. Joo on tosiaan tuo älvärin kuutar. Kauheasti blogissa ei koti/talo postauksia olekaan, asiaan ehkä tulossa terassiremontin sekä mahdollisen olohuonerempan myötä muutosta :)

   Mä katselin meille tuossa n. 100-150 neliöö suurempaa asuntoa ja laskeskelin niiden asumismenoja jolloin tajusin meidän tämänhetkisten menojen olevan oikesti naurettavat :) Tämä taas mahdollistaa, että voidaan matkustella ja sun muuta ns ylimääräistä kun koko palkka ei mene asuntoon tai sen ylläpitämiseen!

   Luojalle kiitos ilmalämpöpumpusta!! muuten meilläkin asteet sisällä kohoaisivat tähtitieteellisiin lukemiin ;) Tuo 29 astetta kuulostaa jo todella tukalalta! Itse vielä kärvisteleekin, mutta olen huomannut heti kun vähänkin lämpötila sisällä pääsee kohoamaan niin tuo meidän pienin mies esim nukkuu todella paljon huonommin.

   Ihanaa viikonalkua ja vielä kerran täytyy todeta että todella kiva kun löysin blogisi/instagramisi!!

   Poista
 3. Oikein paljon onnea ihanasta hankinnasta! <3

  VastaaPoista
 4. Blogissani olisi sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä yritän ottaa itteäni niskasta kiini noiden haasteiden kans :)

   Poista
 5. Speedy Damier ebenenä on vaan niin mielettömän kaunis ja klassinen laukku, joka sopii täydellisesti sekä hienompiin että rennompiin asuihin. Money well spent! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä niin tyytyväinen, että päädyin Azurin sijasta Ebeneen! :)

   Poista