perjantai 13. kesäkuuta 2014

Bloggareiden sisustusilta Amaliassa

Eilen olin viettämässä bloggareiden yhteistä sisustusiltaa sisustus- ja kukkakauppa Amaliassa.
Amalia on toiminut Vaasassa hieman yli vuoden ja Vaasan lisäksi sillä on liikkeet myös Oravaisissa ja Uudessakaarlepyyssä. Lisäksi Amalia on avannut myös * nettiputiikin, josta pääsee tilaaman heidän tuotteitaan, mikäli ei ole mahdollisuutta mennä paikan päälle ihastelemaan. Amalia on täyden palvelun kukkakauppa, josta löytyy kukat niin juhlaan- kuin suruunkin. Amalia ei ole pelkkä "kukkakauppa" vaan sieltä löytyy myös paljon ihania tuotteita sisustukseen. Amalian tuotevalikoimaan kuuluu mm. Bloomingvillen, Teddykompanietin ja WikholmFormin tuotteita. Kaikki valmistajat voi tarkistaa Amalian verkkosivuilta tai miksi ei vaikka paikan päällä :)
Mikäli näin kesän ja juhlien kynnyksellä miettii mitä ostaisi lahjaksi, suosittelen kääntymään Amalian puoleen. Sieltä ei taatusti lähde tyhjin käsin. Tarjolla on myös kaikenlaisia ihania asetelmia sekä koruja. Amaliassa on aivan ihana tunnelma ja heidän asiakspalvelu on ensiluokkaista.
Illan aikana Amalian Anna ja Anne kertoivat meille yrittämiestä, sekä heidän tuotteistaan ja palveluista. Meille oli tarjolla skumppaa, mansikoita, juustoja ja suklaata. Illan aikana Amalian täytti iloinen puheensorina sekä kameran räpsyminen. Illan aikana meille oli kaikki tuotteet -20% tarjouksessa, joten kassalle kertyi melko pitkä jono. 
Kotiinviemisinä saimme vielä ihanat goodiebagit, jotka Anna ja Anne olivat meille tehneet. Bagissa oli jotain pientä sisustukseen sekä aivan taivaallista suklaata!
Kiitos Amalia ihanasta ja idearikkaasta illasta!

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Amalian kanssa.

2 kommenttia:

 1. Voi kun teillä on ollut siellä kiva päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta! :)
   Niin paljon kaikkea ihanaa ympärillä.

   Poista