sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Päivitettyjä koti-kuvia.

Olen aiemmin jo tehnyt postauksen meidän Älvsbytalosta (klik!). Kodin ilme on kuitenkin muuttunut noista kuvista huomattavasti, joten päätin ottaa uusia kuvia. Sen kummemmin en lähde enää pohdiskelemaan talovalintaamme, sillä uusia ajatuksia sen suhteen ei ole tullut.
Uusimme siis hiljattain keittiön välitilan. Ensimmäinen välitila oli myös meidän itsemme tekemä, ei Älvarin oma. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ollut tyytyväisiä välitilaan, joten se oli uusittava. Myös olohuoneen sisustus on muuttunut. Mustaa on tullut enemmän ja matto vaihtunut. Vielä kun saisi tuon sohvan uusittua niin olisin tyytyväinen.

Älvsbytalo Melatar

Älvsbytalo keittiö
Älvsbytalo

Melatar
Älvsbytalo olohuone
Olohuone

Älvsbyhus olohuone

Tulikivi takka
Musta välitila11 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää edelleen. Mä juuri maalasin tänään tyttön huoneesta yhden seinän mustaksi. Nyt meillä on täällä huushollissa kaksi mustaa seinää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä Instasta jo kurkinkin, että sulla on siellä joku maalausprojekti meneillään! :) Innolla odotan kuvaa lopputuloksesta!

   Poista
 2. Ihanaa kun vihdoin löysin bloggaajan joka asuu älvärissä! :) me ollaan asuttu älvärissä vuodesta 2000 ja sisustus on muuttunut tähän päivään eli mustavalkoiseen. Tätä blogia tuun seuraamaan innolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Kiva kuulla että löysit blogiin. Toivottavasti viihdyt jatkossa! :)
   Mikä Älvari teillä on ja miten ootte viihtyny talossa näiden vuosien aikana?
   Kirjoitatko itse blogia? :)
   Niin mukava jakaa kuulumisia toisten Älvarin omistajien kanssa!

   Poista
  2. Meillä on myös Melatar :) ollaan kyllä viihdytty. Haaveilen itsekin valkoisesta lattiasta. Onko tuo älvärin mallistoa vai jostain muualta? En kirjoita itse blogia (ainakaan vielä) ;)

   Poista
  3. Nyt vaan Kirsi blogi pystyyn, niin pääsen ihastelemaan teidän Melatarta! :) Olisi mielenkiintoista nähdä kuvia toisesta samanmallisesta talosta :)
   Me ei otettu lattiaa Älvarin kautta. Meidän lattia on Espritin Crystal White. Mä oon niin tyytyväinen valintaan!

   Poista
 3. Teidän koti on niin taivaallisen kaunis! Kauhea muuttokuume iski kun näitä kuvia katseli! :)

  VastaaPoista