perjantai 11. heinäkuuta 2014

Esteetikon silmä

Osa varmaan muistaakin, että Amalian goodiebagissa oli "love"-sisustuskirjaimet. Heti automaattisesti ajattelin, että tottakai ne laitetaan suoraan riviin, eihän mitään muuta mahdollisuutta oo. Mua häiritsee, jos asiat on vinossa tai eivät muuten ole "kohdillaan". Viimeksi kun olltiin äitini luona, siirsin seinähyllyllä olevan lasipurkin paikkaa, koska se ei ollut keskellä Mariskooli-riviä. 
Pölyjä pyyhkiessäni kaadoin "love"- palikat läjään ja huomasin, että ne näyttävät oikeastaan aika kivoilta kun ovat vähän miten sattuu. Kaiken ei siis tarvitse olla aina siistissä rivissä ;)


Tästä esteetikon silmästä päästäänkin sitten sanoihin ilmalämpöpumppu ja ilmastointilaite.. Meidän koti on näillä helteillä aivan tuskallisen kuuma. Sitä ei saa viilennettyä millään. Mä en haluaisi ilmalämpöpumppua, koska itse se laite seinässä ei houkuttele. Koitin katsella erilaisia ilmastointilaitteita, ja ne olis kätevämpiä, koska sen sais tarpeen tullen siirtää jonnekkin piiloon. Jotain on pakko ensi kesäksi miettiä, sillä 29 asteen sisälämpötilassa ei kenenkään huumorinkukka enää kuki. Mikäli jollain on kokemuksia ilmastointilaitteista, otan niitä mielelläni vastaan!

4 kommenttia:

 1. Nuo palikat on tosi kivat! Mä oon jossain nähnyt sellasia laitteita joissa on joku kiva etupaaneli, että sais ihan sisustuselementin. Että googlailemaan vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti etupaneeli ei auta, se on se itse uloke seinässä mitä vierastan, Meillä on sen verran matala huonekorkeus, niin se hyppäis heti silmille :/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne on kyllä kiva, ja varsin monipuoliset! :)

   Poista