keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Itse tehty terassin ruokapöytä
Itse tehty pöytä

Ette arvaakkaan miten kovaa mun teki mieli käyttää DIY- sanaa otsikossa. Se vaan on semmonen minkä käyttöä pyrin jostain syystä välttämään. Ehkä siksi, että en koe olevani mikään "DIY-ihminen". Nyt kuitenkin päädyin tekemään jotakin itse, sillä en löytänyt mieleistä ruokapöytää terassille valmiina mistään. Toiveena oli jykevä ja näyttävä pöytä. Niinpä miehen pienellä avustuksella ryhdyin hommiin ja pöytä on nyt siinä vaiheessa että se odottaa maalaamista. Pöytää varten on ostettu pöytälevyn lankut, jalat, kulmaraudat sekä pitkät ruuvit. Tukipuut on meidän pihassa olevaa ylijäämä puuta, kannen maali saatiin naapurilta ja jalkoihin tuleva maali löytyy meidän varastosta. Rahaa pöytään on mennyt noin 60 euroa. 
Itse tehty pöytä
En malta odottaa että pääsen maalaamaan. Valitettavasti vesisade siirtää maalausprojektia tuonnemmaksi. Pöydän kansi tulee mustaksi. Kauan pohdittiin maalataanko tukkoon vai kuultomustaksi, tukkomusta tulee. Samoin jalat maalataan tukkoon, valkoisiksi. Miehen mielestä oli outo nähdä mua sahaamassa ja poraamassa. Täytyy kyllä myöntää että yllätyin jopa itse. Sen verran ylpeä olin omasta kädenjäljestäni, että piti heti laittaa äitille ja isälle kuvat menemään ;)
Nyt sitten pöytään sopivia tuoleja metsästämään. Joko mustat tai valkoiset..

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ollaan mietitty samaa ratkasua :) Mistä hait kannen lankut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankut on hommattu Alangolta :) Jos vaan on mielenkiintoa niin kannattaa ehdottomasti tehdä ite, saa just semmosen kun haluaa. Ja onhan sitä sit kiva esitellä vieraille ;)

   Poista
 2. Aika makee :)! Mitä lankkua käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lankut on höylättyä (mäntyä?). 22cm leveetä ja 45mm paksua.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toivottavasti maalauksen jälkeen näyttää vielä paremmalta! :)

   Poista
 4. Lopputulos on varmasti upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Ainakin mulla on odotukset aika korkeella :D

   Poista