lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lauantain brunssi

Tänään nautittiin aurinkoisessa säässä herkullisesta brunssista Sanniksen, Emman, Tuulan, Jonnan ja Janican kanssa. Nämä ovat sellaisia upeita hetkiä, joista jokaisen pitäisi päästä nauttimaan elämässään. Ruoka oli maittavaa, mutta ennenkaikkea seura oli mitä parhainta. Yhtäkkiä huomasi, että kolme tuntia oli mennyt yhdessä hujauksessa. Toteutimme brunssin nyyttärimeiningillä Sanniksen kauniissa kodissa. Osa toi jotain suolaista, osa makeaa ja toiset jopa kuohuvaakin. Tuulan tuoma kuohuva oli maukas ja raikas kokemus. Mä olen niin mahdottoman onnellinen, että oon päässyt blogin kautta tutustumaan näin mahtaviin ihmisiin!5 kommenttia:

 1. Kiitos sanoista! Oli ihan hitsin mukavaa! Välillä mietin, kun siinä terassilla istuttiin, että kylläpä vaan voikin elämä olla mallillaan just nyt. Mahtavaa, että vielä aikuisiälläkin voi löytää uusia kamuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tieks justiin silloin lauantaiaamuna avauduin yhdelle kaverille siitä, että tällä hetkellä mun onnellisuusfaktorit on niin kohdillaan. Jotenkin kaikki on niin mallillaan, että mitään en ottais lisää tai antais pois. Lisää näitä tällasia huippuhetkiä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä maittavat herkut! Seuraavan kerran ruoka maistui vasta illalla :)

   Poista