perjantai 4. heinäkuuta 2014

Nuotiopaikka

Eilen lupasin pientä kurkistusta keskeneräiseen nuotiopaikkaan. Nuotipaikan penkit on tehty tontilta kaadetusta suuresta männystä ja ne on käsitelty harmaiksi. Grillin virkaa toimittaa betonirengas, joka muurataan liuskekivillä. Nuotiopaikan pohjana on vielä pelkkä murske, mutta lopullinen silaus siihen tehdään kivituhkalla. Mun mielestä näissä nuotioissa on niin paljon tunnelmaa. Luulen, että pimeinä syysiltoina tullaan viettämään paljon aikaa nuotion äärellä.6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen. Mielellään tuosta näkisi vielä lisääkin kuvia :) Meillä myös tarkoitus nuotiopaikkaa laittaa paremmaksi, mutta kun tietäisi mihin kohtaan sen lopullisesti sijoittaisi. Niin paljon helpompaa olisi ollut rakentaa pihaa tyhjästä kuin yrittää vanhasta tehdä oman näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan varmasti enemmän kuvia kun nuotiopaikka valmistuu! :)
   Vanhassa ja uudessa pihassa on kummassakin puolensa. Uudessa joutuu lähtemään ihan maan täyttämisesta ja tasotuksesta asti liikkeelle ja pihan laitto tulee ihan älyttömän kalliiksi. Mutta toisaalta se tarvii laittaa sitten vaan kerran, kun on saanut rauhassa miettiä ja katsoa mitä laittaa mihinkäkin kohtaan. Kaikista kätevin olis semmonen joka olis valmiiks tasattu ja vaikka nurmikolla ;)

   Poista
 2. Oijoi, just tollasta notskipaikkaa oon ajatellut jonnekin kohtaa takapihalle. Mihin hintaan tuollaisia betonirenkaita saa? Ja varmaan rakennustyömailta vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heitit kyllä vaikeen kysymyksen! :) Me saatiin meidän rengas mun miehen työkaverilta. Rakennustyömailta vois kyllä löytyä!

   Poista