lauantai 23. elokuuta 2014

Blogikirppiksen tunnelmia

Vaasan ensimmäinen blogikirppis on nyt takanapäin, ja se oli menestys! Ihmisiä kerääntyi paikalle jo ennen kymmentä ja ensimmäinen tunti oli aikamoinen. Porukkaa oli niin paljon, että tilat kävivät ahtaaksi ja tunnelma oli tiivis. Kauppa kävi hyvin, ja kaikilla tuntui olevan mukavaa. 
Myyntipöytä tyhjeni hyvää vauhtia, ja moni vaate ja kenkäpari löysikin uuden kodin! Kotiin tarvi viedä ainoastaan kassillinen tavaraa. Myymättä jäi vielä jonkin verran vaatteita ja Michael Korsin Hamilton. Mikäli blogin puolella on Hamiltonista kiinnostuneita, on se vielä kaupan, 250e:n hintaan!
Kiitos kaikille asiakkaille, kirppiskansalle, kahvila Ylikivan henkilökunnalle ja mahtaville blogikamuilleni, päivä oli ihan YLIKIVA! 
Nyt on aika kaikkensa antanut olo, väsy on melkoinen. Blogikirppis meni kyllä ihan työpäivästä. Nyt sauna lämpeämään ja rentoutumaan! 
Ps. Nappasin Ylikivasta vähän iltapalaa mukaaan, joten saunan jälkeen saa herkutella kinkkupiirakalla, ja mikä parasta, itse ei oo tarvinnu tehdä mitään! ;)
Kuvassa ihana ja tyylikäs Tuulanneli
Michael Kors Hamilton


4 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva tapahtuma. Toivottavasti järjestetään uudelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me järjestetä. Kunhan vaan saadaan ensin täytellä kaappeja ;)

   Poista
 2. Onko tuo se pienempi Hamilton siis? Uu, tätä kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isompi, ja juuri eilen sain myytyä! :/

   Poista