tiistai 19. elokuuta 2014

Puutarhakonsultoinnin hinta

Oon saanut nyt muutamia kyselyitä koskien puutarhakonsultoinnin- ja suunnitelman hintaa, joten juttelin hinnoista vielä puutarhasuunnitelija Hannah Hoijarin kanssa. Puutarhakonsultoinnille on kiinteä hinta, puolitoista tuntia kestävä konsultointi maksaa 150e + alv. Puutarhasuunnitelmalle on vaikea antaa kiinteää hintaa, kun siihen vaikuttaa niin moni seikka. Saadakseen tarkan hinnan oman pihan puutarhasuunnitelmalle, kannattaa ottaa yhteys Hannahiin. Hannah tulee käymään teillä kotona ja pienen keskustelun jälkeen saatte hinnan juuri teidän pihan puutarhasuunnitelmaa varten. Puutarhasuunnitelman tai konsultoinnin voi tilata myös vain istutusaltaita tai tiettyä kohtaa pihassa silmällä pitäen. 
Muistattehan, että elokuun ajan Hannah tarjoaa blogin lukijoille puutarhakonsultoinneista- ja suunnitelmista 20% alennuksen. Aikaa varatessanne muistakaa mainita, että saitte alennuksen "Maijan blogista".
puutarhasuunnittelija
*Postaus on toteutettu yhteistyössä puutarhasuunnittelija Hannah Hoijarin kanssa. Hannahin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.hoijar.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti