torstai 14. elokuuta 2014

Puutarhasuunnittelijan tapaaminen ja alennuskoodi

Tapasin eilen vielä toisen kerran Hannahin puutarhakonsultoinnin merkeissä. Keskustelimme tarkemmin valaistuksesta, eri kasveita, sekä laatta- ja kivetysvaihtoehdoista. 
Suunnittelun lisäksi Hannahin kautta saa myös tilattua taimia ja luonnonkiviä. 
Toisen rajapensaan suhteen pääydyimme marjatuomipihlajaan, ja Hannah selvitti meidän puolesta tarjousta taimille. Mun leuat meinasi loksahtaa auki, kun kuulin miten edullisia taimet Hannahin kautta ostettuna ovat. Ideoimme myös istutusallasta terassin päätyyn, jonka toteuttamista en millään malttaisi odottaa. Puutarhakonsultoinnin myötä näen nyt meidän pihan aivan uusin silmin. Pystyn jo kuvittelemaan miten upea valmiista pihasta tulee. Vain parin lauseen myötä Hannah tiesi heti mitä pihalta haluamme. 
Pihaa lähdetään kuitenkin toteuttamaan pala kerrallaan, sillä emme tahdo ottaa lisälainaa pihan laittamiseen. Aloitetaan rajapensaasta ja istutusaltaasta.
Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Hannahiin, mikäli  haluaa ammattilaisen apua pihan suunnitteluun. Jos et ole aivan varma haluatko apua, tai siitä minkälaisia neuvoja haluat, kannattaa silti ottaa yhteyttä. Voitte sitten yhdessä keskustella Hannahin kanssa, minkälainen apu olisi juuri teille sopiva. Hannahin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.hoijar.fi 

Alla oleva kuva ei ole meidän pihasta, mutta on yksi Hannahin suunnittelemista kohteista. Se on juuri sitä mitä myös me haluamme, graafista, yksinkertaista ja tyylikästä.
Elokuun ajan Hannah tarjoaa blogin lukijoille 20% alennuksen puutarhasuunnitelmista- ja konsultoinneista. Aikaa varatessanne muistakaa mainita, että saitte koodin "Maijan blogista".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti