sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sisustusostoksilla Prismassa

Kävin perjantaina pitkästä aikaa Prismassa ja mukaan tarttui muutama kiva sisustusjuttu. Vihdoin löysin sammutuspeitteen, joka sopii sisustukseen. Nyt sen voi laittaa oikeaoppisesti seinälle tiukan paikan varalle. Prismassa on myös ihania säästönorsuja, samanlaisia jotka me saatiin Säästöpankista lainapapereita tehdessä. Oon jo pitkään puhunu, että haluaisin meidän valkoiselle pikkunorsulle mustan kaverin. Keltanen houkutteli kans, mutta se jäi ainakin vielä toistaiseksi kauppaan. Ostin myös mustavalkoisen puisen kalenterin, saa nähdä kuinka ahkerasti jaksan käännellä päivämääriä ja kuukausia. Varsin kivoja sisustuslöytöjä ruokaostosten lomassa!


Leppoista sunnuntai-iltaa kaikille, ja mukavaa alkavaa viikkoa. Täällä viikko alkaa kuumeisissa merkeissä, nyt takka päälle ja viltin alle makoilemaan!

6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. Olen itsekin kattonut prismassa noita sammutuspeitteitä.

  VastaaPoista
 2. Prismasta ja muista marketeista tekee aina aika ajoin ihan kivoja löytöjä, niin nämäkin. Etenkin tuota sammutuspeitto herätti mielenkiinnon myös täälläkin, se sopisi tuonne seinälle oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, ettei enää Siwassakaan voi asioida ilman sisustushoukutuksia :D

   Poista
 3. Samoja norsuja mäkin just eilen ihastelin :) Jäi vielä kauppaan kun tiedä mihin ne tunkisin! Mutta ehkä pitäis ostaa kaikkia kolmea väriä, jokaiselle lapselle omansa :)

  VastaaPoista