maanantai 13. lokakuuta 2014

Hemmottelua HairHousen tyyliin

Lauantai- iltana koin jotain sellaista, josta jokaisen naisen pitäisi päästä nauttimaan edes kerran elämässään. Vietimme asiakasiltaa HairHousen uudessa Gerbyn liikkeessä. Sidi Driss by HairHouse sijaitsee osoitteessa Länsimetsäntie 8.

Kuva: Ihan SalostiIllan aikana saimme valita erilaisia hemmotteluhoitoja. Tarjolla oli pikakampauksia, hierontaa, Kerastasen Discipline- hoitoja ja kynsien kestolakkauksia. Liikkeen täytti iloinen puheensorina ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Ilta oli todella onnistunut, ja HairHouse ansaitsee siitä kyllä täydet pisteet, kaikki oli niin viimeisen päälle mietitty ja asiakaspalvelu oli loistavaa! HairHousen naiset todellakin tietävät kuinka naisia hemmotellaan, hemmotteluhoitojen lisäksi tarjolla oli skumppaa, viiniä ja pientä naposteltavaa. Tämä oli ilta mun makuun!

Kuva: Ihan Salosti

Kuva: Ihan Salosti

Kuva: Ihan Salosti

Kuva: Johanna / Löytö

Unelmista Totta- blogin Jonna nauttii täydestä hemmottelusta, yksi laittaa kynsiä, toinen hiuksia!

Kuva: Ihan Salosti


Hieronnat illan aikana tarjosi BODY FOR LIFE, heidän verkkosivuilleen pääset TÄSTÄ. BFL sijaitsee Vanhassa Vaasassa, samoissa tiloissa HairHousen kanssa. BFL tarjoaa mm. PT- palveluita, hierontaa ja jumppaa raskaana oleville sekä juuri synnyttäneille äideille. Illan ruokatarjonnasta vastasi KESMO . Tarjolla oli pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa. Mä en oo mikään makean ystävä, mutta pienet suklaaleivokset vei kyllä kielen mennessään! Kesmo on lounaspaikkana todella suosittu, enkä kyllä ihmettele yhtään, niiden tarjoama lounas on aina monipuolista ja maistuvaa!

Pihassa oli meitä varten limosiini, joka kuljetti meidät vielä illan päätteeksi keskustaan. Se oli ehkä elämäni hauskin ja äänekkäin autokyyti. Täydellinen kruunaus mahtavalle hemmotteluillalle!

Kuva: Emma / Pintariipaisuja
Kuvassa: Jonna (Unelmista Totta), Hannah (Hannah Hoijar), meikäläinen, Emma (Pintariipaisuja), Sannis (After The Storm), Mea (Be inspired by Me(a))sekä Onneli (Ihan Salosti).
Kuvasta puuttuu Johanna (Löytö) sekä Tuula (Tuulanneli). 

Pssst. Se mihin limosiini meidät vei, selviää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti