keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kerastase Discipline

HAIRHOUSEN asiakasillassa sain hiuksilleni Kerastasen Discipline hoidon. Discipline on Kerastasen uusi tuotesarja, joka sopii kaikille hiustyypeille. Discipline helpottaa hiusten hallittavuutta, tehden hiuksista pehmeät, tuuheat, sileät ja terveen näköiset. Kuulostaa melko unelmalta, eikö? Kampaamoissa tehtävän Discipline hoidon vaikutus kestää jopa kuukauden ajan ja sen pitäisi myös lyhentää hiusten föönausaikaa puolella.
Discipline- hoito tuntui jotenkin "hassulta". Ensin hiukset pestiin, jonka jälkeen niihin laitettiin itse hoito. Hiukset kuivattiin ja sen jälkeen suoristettiin, kyllä- SUORISTETTIIN! Suoristuksen aikana tapahtuu "se juttu". Kun hiukset oli suoristettu, mentiin pesupaikalle huuhtomaan hoito pois.
Mun hiukset on pörröiset, joissa aavistus luonnonkiharaa. Pesun jälkeen se on kamala pehko, laittoi niihin mitä tahansa. Discipline- hoidon jälkeen en ollu tunnistaa hiuksia omikseni. Ne oli pesun jälkeen silkkiset, SUORAT ja helposti kammattavat. Mielenkiinnolla odotan kestääkö hoito sen kuukauden verran. Ainakin vielä muutaman pesun jälkeen vaikuttaa lupaavalta! 
Palataan asiaan noin kuukauden kuluttua :)

Kerastase discipline
Kuva: Jonna / Unelmista Totta
HairHouse
Kuva: Johanna / Löytö

Kuva: Johanna / Löytö

Kuva: Johanna / Löytö

Eipä oo koskaan tullu istuttua kampaajan tuolilla viini- ja skumppalasi nenän edessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti