perjantai 21. marraskuuta 2014

Säihkettä keskellä arkea

Korujen säihkettä, kullan kimallusta ja omalla nimellä varustettu skumppalasi ihan tavallisena tortaina, keskellä työviikkoa.


Kultasepänliike Salkari kutsui meidät bloggarit viettämään cocktail-iltaa heidän uudistuneeseen liikkeeseensä. Saimme kuulla hieman Salkarin mielenkiintoisesta historiasta. Salkari on perheyritys, joka menee nyt jo viidennessä sukupolvessa, ja täyttää kohta 150- vuotta. Uskomattoman hieno, pitkä ja mielenkiintoinen taival takana! Tarkemmin Salkarin historiasta voit lukea TÄÄLTÄ.
Salkarin koruvalikoima on erittäin laaja, laadukas ja ajaton. Korujen lisäksi Salkarissa on myynnissä myös sisustustavaraa mm. Orreforsilta ja Georg Jenseniltä. Valikoimaan voi tutustua Salkarin verkkosivuilla, joihin pääset TÄSTÄ. Mä itse tykkään usein katsella jo etukäteen valikoimaa ja tuotteita, joten mielestäni on aivan huippua että myös Salkarilla on verkkokauppa. Usein katson valmiiksi mitä haluan, ennenkuin lähden kivijalkamyymälään ostoksille. Se nopeuttaa kauppareissua, ja lisäksi välttyy ylimääräisiltä houkutuksilta, joita kaiken kimalluksen keskellä tulee väkisinkin.
Kuva: Malin/ Hemma hos oss

Illan aikana mun huomion kiinnitti erityisesti Thomas Sabon ja Efva Attlingin korut, sekä yksi tietty Marc Jacobsin kello. Attlingin korut eivät ole pelkästään kauniita koruja, vaan niiden taustalla on suurempi merkitys. Jokaisella korulla on sanomansa. Kun Salkarin Marja- Leena kertoi joidenkin korujen taustoista, menivät viluväreet pitkin kroppaa. Iskin silmäni erityisesti yhteen tiettyyn koruun, kysyin Marja- Leenalta mikä korun sanoma on; Me, Myself and I. Siinä sitten naureskelin, että mimmonen ihminen mä oon, kun silmäni osuu ensimmäinenä tommoseen koruun! :D Sitä ajattelisi ensin, että korun sanoma on varsin itsekäs, mutta se onkin päinvastainen. Me, Myself and I- koru viestii sitä, että naisten tulisi enemmän ajatella myös itseään, naisilla kun on tapana laittaa aina kaikki muu etusijalle.
Thomas Sabon korut ihastuttivat monipuolisuudellaan ja muunneltavuudellaan. Olenkin nyt kotona suunnitellut "omaa Saboani"
Ilta helpotti myös joululahjojen hankkimista, sillä pari joululahjaa on jo selvillä

Thomas Sabo

Marc Jacobs

Efva Attling
Tämän harakan silmät on vieläkin aivan sokaistuksissa kaikesta kimalluksesta! Kiitos Salkari ja bloggarikollegat.

2 kommenttia:

  1. Mulle toi ja toi...ja toi..ja vielä toi!
    Joo, se Joulu tulee ;)
    Salkari on mainio paikka. Sieltä saa täydellisen palvelun. Palvelun!
    - Lego

    VastaaPoista