perjantai 12. joulukuuta 2014

KN2


Tiistaina vietettiin iltaa upeiden sisustustuotteiden ja laadukkaan designin parissa, kun KN2:n "pojat" kutsuivat meidät sisustusbloggarit liikkeeseensä. KN2 on moderniin sisustamiseen ja pohjoismaiseen muotoiluun keskittynyt verkkokauppa, jolla on myös pieni kivijalkamyymälä huonekaluliike Kaluste Niemelän tiloissa. KN2:n verkkosivuille pääset TÄSTÄ
KN2:n valikoima on juuri mun makuun; modernia, muotokieleltään puhuttelevaa, laadukasta ja inspiroivaa. Valikoimaan kuuluu mm. Eno Studion, HAYn, Juran, Philippin ja Normann Copenhagenin tuotteita, sekä lukuisia muita tuotemerkkejä. 
Muhun iski illan aikana taas se tyypillinen harakka-ilmiö, ja olisin voinu kotiuttaa vaikka mitä. Jotain pientä ostinkin, josta lisää myöhemmin kun löytää paikkansa meiltä. Monessa blogissakin esillä ollut HAYn TRAY sivupöytä jäi kovasti mieleeni, mutta en oo varma sopiiko se meidän olohuoneeseen..
Erityismaininta täytyy antaa illan tarjoiluista, jotka KN2:n Juha oli tehnyt itse! Luulin, että tarjottavat on tilattu jonkun yrityksen kautta, mutta Juha kertoi tehneensä ne itse. Aivan loistavia ja ennen kaikkea herkullisia pikku purtavia. Wau! Punajuurimuffinsseja ja noita pieniä tähden mallisia leipäpaloja olisin voinut syödä vaikka kuinka monta.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä jälleen kiva ilta. Loistavat tarjoilut, paljon silmänruokaa ja hyvää seuraa.

    VastaaPoista