maanantai 16. helmikuuta 2015

Lämmin kiitos teille kaikille lukijoille


Oon saanut rutkasti ihania ja kannustavia kommentteja edelliseen postaukseen. Kiitos niistä teille, ihan jokaiselle. Ne merkitsee todella paljon! Kommentit säilytän itselläni arkistossa, ja palaan niihin aina aika ajoin. 
Edellinen postaus oli blogihistoriani henkilökohtaisin ja vaikein kirjoittaa. Silmät täyttyi kyynelistä ja välillä oli vaikea nähdä tietokoneen ruutua. Voi olla, että jonain päivänä tulen poistamaan sen, sillä koen että postaus ei sovi blogini sisältöön. Kaiken purkaminen  tekstin muotoon on kuitenkin auttanut asian käsittelemisessä.
Tulen palaamaan normaaliin blogiarkeen tässä pikkuhiljaa, kunhan saan kerättyä vielä vähän voimavaroja. Onneksi tässä ollaan menossa valoa ja kevättä kohti kovaa vauhtia.
Ihanaa alkavaa kevättä kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Aikoinaan sait minulle uskoa parempaan huomiseen sanoillasi, kaikkea hyvää siis sinulle Maija - Olet kultaakin kalliimpaa, yli ihana ja niin äärettömän ystävällinen. Toivottavasti siellä alkaa pian helpottamaan, onneksi ei enää ole niin synkkiä päiviä vaan valoisuus lisäänty kokoajan - uskon tämän auttavan edes hiukkasen. Hyvää kevättä, jaksuhalit!

    - T

    VastaaPoista
  2. Nyt vetää kyllä niin sanattomaksi. Kiitos T kauniista sanoista! ♥

    VastaaPoista