lauantai 6. kesäkuuta 2015

Motivaation herättelyä


Kävin jokin aika sitten kirjastossa hakemassa pari juttua töihin, ja tsekkasin samalla tuttuun tapaan kirjaston "esillepanopöydän". Siinä sattui olemaan sopivasti erilaisia piha- ja puutarhakirjoja. Nappasin muutaman mukaani siinä toivossa, että löytäisin kipinän pihan laittoon. Nyt on motivaatio kyllä totaalisen hukassa, ja äiti huolehtii jo, että ehdinkö edes saada kesäkukkia terassille. Viime viikonloppuna kävin hakemassa etuterassille muutaman jutun, mutta kukkia se kyllä kaipaisi kipeästi. Tuskin niitä tänään(kään) haen, koska yllättäen tänään näyttäis taas vaihteeksi satavan. Me ollaan oltu ostamassa grilliäkin jo kohta pari kuukautta, mutta nämä kurjat säät on syöny myös sitä innostusta. Kai se on viimeistään juhannukseksi hommattava ja oon asettanu itselleni takarajan, johon mennessä kukat on ostettava, oli kesä tai ei. Toivottavasti jossain päin Suomea lauantai valkeni aurinkoisissa ja kesäisissä merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Täällä on myös kukat ostamatta ja terassitkin siivoamatta. Sateiset ja kylmät ilmat ei ole tuonnut oikein kesäfiilistä. Pitäis kai sitä ens viikolla jotain kukkia ostaa, ettei olle koko kesää ilman. Viikon päästä kun lähdetään kolmen viikon reissulle ja silloin voi olla jo kukat vähissä. Toivottavasti kesä olisi kuitenkin tullut sillä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan, että saatais se kesä pian! On ollu kyllä niin sateista, tuulista ja kylmää. Kyllä sen lämmön on sieltä jossain vaiheessa pakko tulla :)

      Poista