maanantai 29. kesäkuuta 2015

Olohuoneen uusi sohvavaaleanharmaa sohva

oona moduulisohva

oona sohva
Pitkän odotuksen jälkeen saatiin vihdoin uusi sohva juhannukseksi kotiin. Oltiin jo pitkään pohdittu uutta sohvaa, ja oltiin kierretty kaikki Vaasan huonekaluliikkeet yhtä lukuunottamatta. Meidän kriteerit sohvalle oli väri, suora malli, käännettävät tyynyt ja leveys. Mistään ei tuntunu löytyvän semmosta, joka täyttäisi kaikki meidän kriteerit. Ikean Kivik- sarjaa mietittiin, ja meinasin sen jo tilata, mutta kolmen istuttavan sohvan leveys ei olis riittäny. Olin jo heittää hanskat tiskiin koko sohvan suhteen, mutta päätettiin käydä vielä Kaluste Niemelässä. Siellä saatiin heti palvelua. Meiltä kysyttiin mitkä meidän kriteerit sohvalle on, ja myyjä tiesi heti sanoa, että Oona- moduulisohva vastaisi meidän toiveita. Mulla hiipi pieni epätoivo, koska ajattelin että en jaksa ruveta pohtimaan ja tekemään valintoja moduuliviidakosta. Valinnat sujui yllättävän helposti myyjän avustuksella, eikä se ollu ollenkaan niin kova homma kun alkuun ajateltiin. Saatiin itse valita sohvan leveys, kankaan materiaali ja väri, tyynyjen kovuus ja koko, sekä jalkojen materiaali ja korkeus. Päätettiin ottaa sohvaan myös rahi, jolloin sohva muuttuu tarpeen vaatiessa divaanisohvaksi. Käännettävät tyynyt ja pestävät päälliset on kyllä ehdoton plussa koiraperheessä. Uuden sohvan myötä olohuoneesta tuli heti paljon valoisampi ja avaramman tuntuinen. Muutos mustasta vaaleanharmaaseen oli iso, mutta oon erittäin tyytyväinen valintaan.

4 kommenttia:

 1. Ihana sohva! Mistä toi peitto on ostettu?

  VastaaPoista
 2. Heippa! Satuin näkemään sinut tänään ilmeisesti työntouhussa, siellä missä oli piipaa-autoja tänään. Kävelin vaan ohi, en jäänyt stalkkaamaan.. :) Mutta sulla oli tosi kiva asu! Ohi kävellessäni ajattelin ensin, että kiva asu, sitten vasta huomasin, että sehän olitkin sinä! Haluaisin kopioida sen tai sen tapaisen, mitähän se sisälsi? Oliskohan jotain osia saatavilla vielä, vai oliko vanhoja juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! No jopas sattui! :) Kiitos kovasti! Shortsit on H&M:n, ja ne on ostettu viime kesänä. Niitä kyllä näytti olevan tänäkin kesänä valikoimassa. Yläosa oli viiden euron ale- löyty GW- gallerian H&M:stä :)

   Poista