maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lauantailounaalla @ FONDIS

Onko joku teistä seurannut Onko nälkä?- blogia? Minäpä olen, ja oon ihastellu sen tajuttoman tyylikkäitä kuvia, ja herkullisen näkösiä ruokia. Nyt vihdoin pääsin maistamaan blogin takana häärivän kokin ruokia, sillä lauantaina päästiin testaamaan Brasserie & Bar Fondiksen lauantailounasta.

Kuva: Sannis/After the storm

Kuva: Sannis/ After the storm
Lounaaseen kuuluu varsin kattava salaattipöytä, joka sekin itsessään menisi jo lounaasta. Perinteisten salaattiainesten lisäksi pöytä sisälsi mm. kanaa, savulohta, katkarapuja, kylmäsavulohta, juustoja ja marinoituja oliiveja. Allekirjoittanut keräsi lautaselleen varsin täyttävän ja maistuvan salaatin.

Listalla oli kolme eri lounasvaihtoehtoa; lohta, pihviä ja ribsejä. Tiskillä meinasi iskeä valinnan vaikeus, ja olin aivan varma, että tuttuun tapaan kadehdin kaverin ruokia. Itse päädyin lopulta ribseihin. Annos sisälsi ribsien lisäksi ranskiksia, coleslawta, BBQ- kastiketta ja savumajoneesia. Kavereiden annokset näytti vähintäänkin yhtä hyviltä, mutta koska oma annos oli niin maittava ei annoskateus päässy yllättämään tällä kertaa. Suussasulavat ribsit, savumajoneesi ja oikeasti hyvän makuinen BBQ- kastike oli loistoyhdistelmä. Lauantailounasta pääset nauttimaan Fondiksessa klo. 12-16.


Kuva: Sannis/ After the storm

Kuva: Sannis/ After the storm

Ei mikään ihan perinteinen lounas, vai mitä? Kattava, maistuva ja täyttävä. Lounaan jälkeen kaikki puhkui vuorotellen sitä kuinka täynnä on. Meillä kävi vielä tuuri, sillä saatiin napattua itse kokki meidän kanssa yhteiskuvaan. Kiitos koko jengille mukavasta ja aurinkoisesta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti